Na to nie patrz. Ostatnie bardzo złe dane z Niemiec odnośnie produkcji przemysłowej powinny zwalić eurodolara na pysk a były tylko wzrosty.cajto pisze:
Na Edku dane z Niemiec pokrzyżowały szyki miśkom.
DayTraging: Wtorek 15.01.2013
Re: DayTraging: Wtorek 15.01.2013
Parę minut przed danymi Edek pikuje w dół, dane znacznie lepsze od oczekiwanych - kurs zaczyna się miotać. To na co mam patrzeć - na sople na dachu?
Z H4 oczekuje korekty do 117,600 116,820 ale coś rynek zaczyna to negować poczekam jeszcze chwilęcajto pisze:Adam - od jakich wartości oczekujesz korekty 100-120 z W1, czy niższe interwały / poziomy (113.5-120)?
Na Edku dane z Niemiec pokrzyżowały szyki miśkom.
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
to nie jest koniec kraba 361,8 fibo zewnętrzne to przystanek wedle teoriicajto pisze:Krab został zrealizowany w bardzo dobrym miejscu (1.34 = 361.8 odcinka BC bez kilkunastu P), patrząc na H4 dziś zanosi się na korektę. Jeśli tempo wzrostów ma zostać utrzymane powinna być płaska do 38.2 F, czyli 1.3250 - 13280.
Zobaczymy co z tego wyjdzie.

To gdzie jest koniec? Wyznacz maksymalny zasięg odcinka CD dla tej formacji.
Widziałem Twojego kraba na Ejmanie - dla mnie został juz dawno ugotowany.
Przewidywany kurs eur/pln przez największe banki.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
przykład z ej 361,8 nie zatrzymało krabacajto pisze:To gdzie jest koniec? Wyznacz maksymalny zasięg odcinka CD dla tej formacji.
Ostatnio zmieniony 15 sty 2013, 09:32 przez MERLIN, łącznie zmieniany 1 raz.
czyste L na echf
ejek dobrze jak by przebił 118.9 i pojawiał się trwale powyżej 119
ejek dobrze jak by przebił 118.9 i pojawiał się trwale powyżej 119
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
A dlaczego miało zatrzymać? To tylko potencjalne miejsce do zwrotu, nic więcej. Widziałem już kilka razy Garteya w takim miejscu że grosza bym na niego nie postawił, choć to najpewniejsza formacja.MERLIN pisze:przykład z ej 361,8 nie zatrzymało krabacajto pisze:To gdzie jest koniec? Wyznacz maksymalny zasięg odcinka CD dla tej formacji.
Co do kraba, to wg mnie i moich obserwacji 161.8 XA jest maksymalnym zasięgiem do jakiego krab ma prawo zaistnieć, poziomy odcinka CD sa właśnie przystankami na które należy mieć baczenie, ale nie mogą one wyjść poza XA. Najlepszym układem jest jeśli XA pokrywa sie z którymś poziomem CD.
Nie wszystko złoto, co się świeci

uwaga na Cabla powinien byc wystrzal w okolice 1.6120