DayTrading: Wtorek 29.04.2014
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Wtorek 29.04.2014
Witam
A jak dzis obstawiacie kurs USD/PLN
G/U M15
a jednak, póki co czapa od LT i dolnego ograniczenia wczorajszej konsolidacji pod nowym szczytem
zobaczymy czy będzie retest i jak się ustawiać będą pod dane o PKB
zobaczymy czy będzie retest i jak się ustawiać będą pod dane o PKB
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
plynnosc slabutka teraz czekanie na kabladane ogolne juz chyba na fed
Re: G/U M15
po pierwszych ruchach po 10.oo podejrzewam że pójdzie dalej w dół
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Re: G/U M15
Mam podobne wrazenie, aczkolwiek bedzie wiadomo za jakies 20 minut w ktora stroneCiapul pisze:po pierwszych ruchach po 10.oo podejrzewam że pójdzie dalej w dół
tak się wczoraj nad tym zastanawiałem i doszedłem do wniosku, że w związku z brakiem konferencji to FED może przejść bez echa jutro (oczywiście pod warunkiem braku niespodzianki) - rynek jest zgodny co do pozostawienia stóp bez zmian i wielkości taperingu... wieksze emocje wywołają moim zdanie jutrzejsze odczyty cen z EU oraz PKB i ADP z US...Nowy123 pisze:plynnosc slabutka teraz czekanie na kabladane ogolne juz chyba na fed
na tym forum Plny sa w głębokim poważaniu, "obstawiam" korektę przed kontynuacją wzrostów, lecz dziś i jutro to dane rozdają kartywariatgdynia pisze:Witam
Rzeźnik 1000pips up?
Moim zdaniem w połowie maja lub okolicach zobaczymy jeszcze poziomy 169-170. Tyle ode mnie. Miłego grania.
Moim zdaniem w połowie maja lub okolicach zobaczymy jeszcze poziomy 169-170. Tyle ode mnie. Miłego grania.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
A moim zdaniem w polowie maja zobaczymy 176 - 177.highend pisze:Rzeźnik 1000pips up?
W kazdym razie powodzenia

dla PLN musisz jeszcze uwzględnić niską płynność ...sokol27je pisze:na tym forum Plny sa w głębokim poważaniu, "obstawiam" korektę przed kontynuacją wzrostów, lecz dziś i jutro to dane rozdają karty
-- Dodano: wt 29-04-2014, 10:18 --
https://www.tradingview.com/x/I9Ncggek/Ciapul pisze:zobaczymy czy będzie retest
retest zaliczony - teraz PKB - trzeba pamiętać że to odczyt wstępny i na przestrzeni roku raczej był zgodny z prognozami
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.