DayTrading: Wtorek 29.04.2014
- ZielonaMgielka
- Maniak
Re: DayTrading: Wtorek 29.04.2014
Bardzo ciekawa sytuacja na USDJPY.
102.65 jest bardzo dobrze respektowanym poziomem. Po wielokrotnych testach mozna sie spodziewac glebszej penetracji zlecen powyzej ostatnich gorek.
https://www.tradingview.com/x/LeY03I5D/
102.65 jest bardzo dobrze respektowanym poziomem. Po wielokrotnych testach mozna sie spodziewac glebszej penetracji zlecen powyzej ostatnich gorek.
https://www.tradingview.com/x/LeY03I5D/
Zlotko. Czyzby RGR na H1 ?
- ZielonaMgielka
- Maniak
IMO granie shortow na GOLD to aktualnie duze ryzyko. Bardzo czesto po tak silnej akumulacji ponizej dolkow kurs pnie sie znacznie wyzej. Aktualny pullback jest bardzo dobra okazja do wejscie w longi z atrakcyjnym wspolczynnnikiem RR.
Jesli uda sie pokonac 1300 to nastepna silniejsza bariera moze byc obszar podazy @ 1320.
https://www.tradingview.com/x/exgz83sO/
Jesli uda sie pokonac 1300 to nastepna silniejsza bariera moze byc obszar podazy @ 1320.
https://www.tradingview.com/x/exgz83sO/
Dobry,
Widzę ze rzeźnik i dax sprawdziły sie co do znudzenia pisałem od czwartku.... Long long long.... Zapraszam do historii forum.
Przy czym dax kluczyl, ale finalnie wyszedł UP dziś.
Pomimo, że byłem prawie sam na placu boju z moja analiza. I nawet co poniektórzy pisali ze na demo gram
A zareczam, ze to nie było wzięte "z powietrza".
Ale teraz uważajcie bo niebawem bedzie........
. Ale czekam na Wasze zdanie 
Ja robię przerwę bo wyjeżdżam na kilka dni właśnie.
1 maja rynki normalnie działają ?
Widzę ze rzeźnik i dax sprawdziły sie co do znudzenia pisałem od czwartku.... Long long long.... Zapraszam do historii forum.
Pomimo, że byłem prawie sam na placu boju z moja analiza. I nawet co poniektórzy pisali ze na demo gram

Ale teraz uważajcie bo niebawem bedzie........

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
1. Nie jestes Bogiem - powtarzam po raz kolejny i przestan sie tak traktowac - rowniez powtarzam po raz kolejny.highend pisze:Dobry,
Ale teraz uważajcie bo niebawem bedzie......... Ale czekam na Wasze zdanie
2. Mysle ze wiekszosc grala longa jednak - nie bierz na powaznie rzeczy ktore tu sa wrzucane, nie jestes jedyny ktory mial racje i nie mysl ze jako jedyny masz racje a reszta sie myli.
Rzeznik to tylko Long. 1000 pipsow wyzej bedzie mozna zastanawiac sie nad shortami.
Nie mysl ze tylko ty wiesz co rynek zrobi a reszta sie myli bo nikt nie jest w stanie tego wiedziec a z Twoim mysleniem to juz w ogole daleko nie pociagniesz (autopsja)
Robisz przerwę - kiedy rynek wychodzi z konsolidacji i będzie trzaskał po kilkaset pipekhighend pisze:Dobry...

FX pewnie będzie działać...
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
na edku podwójny szczyt i jednak w dół? czy jeszcze raz spróbuje?
1 maja połowa krajów ma jednak święto...
1 maja połowa krajów ma jednak święto...
-
- Pasjonat
Czw 01-05-2014 Święto Pracy
Turcja, Polska, Niemcy, Francja, Czechy, Rumunia, Węgry, Hiszpania, Słowacja, Szwajcaria, Szwecja, Włochy, Chiny
najważniejsze ze UK i USA pracują, czyli będzie normalna zmienność
Turcja, Polska, Niemcy, Francja, Czechy, Rumunia, Węgry, Hiszpania, Słowacja, Szwajcaria, Szwecja, Włochy, Chiny
najważniejsze ze UK i USA pracują, czyli będzie normalna zmienność
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
G/U M15
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Kusus - mam nadzieje, ze jest jak piszesz i ludzie zarobili.
Z tego co jednak od czwartku pisałem większość na forum była na spadki, mam nicki wymieniać?
Oczywiście ze nie jestem Bogiem. Przecież to tez już tłumaczyłem
Nie muszę sie zatem dzielić analizami skoro albo uważany jestem za Boga albo atakowany.... A nigdy pochwalony
Markudt - nie jestem zachłanny na te kilkaset pipsow
-- Dodano: 29 kwie 2014, 08:55 --
?
Z tego co jednak od czwartku pisałem większość na forum była na spadki, mam nicki wymieniać?

Oczywiście ze nie jestem Bogiem. Przecież to tez już tłumaczyłem

Nie muszę sie zatem dzielić analizami skoro albo uważany jestem za Boga albo atakowany.... A nigdy pochwalony

Markudt - nie jestem zachłanny na te kilkaset pipsow

-- Dodano: 29 kwie 2014, 08:55 --
Umm..... A czy Ty jesteś BogiemKusus pisze:
Rzeznik to tylko Long. 1000 pipsow wyzej bedzie mozna zastanawiac sie nad shortami.

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami