Niech szarpią, krótkie sl, dobre wyczucie. sl może wejść kilka razy, a jeden maksymalnie wykorzystany ruch na 80 pkt i jesteś do przodu.Świeżak44 pisze:Jesteśmy w trójkącie, ale szarpią niemiłosiernie. Jeden błąd -2,5k. Bardzo ciężka gra IMHO. Dobrze mi szło skalpowanie, ale jeden błąd -2,5k i już jestem na minusie. masakra
DayTrading: Wtorek 28.11.2017
Re: DayTrading: Wtorek 28.11.2017
rozne sa metody grania ja juz ladnie zarobilem a lki mam z ok 12970 dwie
liczy sie zysk nawet z jednej czasem tylko
choc dzis to z 6ciu juz
choc dzis to z 6ciu juz
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Skalpuje to gówno po 3 pipsy. Juz prawie odrobiłem stratę.. Chcieliśmy zmienności to mamy.. 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Oczywiście. Miałem na myśli to, że na takim szarpaniu też można zarabiać. Dla mnie takie szarpanie nawet lepsze.XAB pisze:rozne sa metody grania ja juz ladnie zarobilem a lki mam z ok 12970 dwie
choc dzis to z 6ciu juz
rysowalem ja wczoraj i ty dzis trojkat nie ma lekko zeby wyszli musza miec vene a inaczej to wlasnie gora dol
wyjda to rusza automaty wtedy
dzis pawel gada
dzis pawel gada
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Dokłądnie. Ale knoty większe na dole robią, to prędzej w górę wylecą jak by amerykany ruszyły na ..nie wiem już ileXAB pisze:rysowalem ja wczoraj i ty dzis trojkat nie ma lekko zeby wyszli musza miec vene a inaczej to wlasnie gora dol
dzis pawel gada
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
dlatego w sumie liczy sie narazie edek
na hameryke jest jeszcze czas
na hameryke jest jeszcze czas
-
Tolmon_Nika
- Maniak

powodzenia
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
S na stop loss
-
Tolmon_Nika
- Maniak

DAX IMO
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie