DayTrading: Wtorek 28.10.2014
Re: DayTrading: Wtorek 28.10.2014
Na EU zostalo nam okolo 15 pipsiakow do przebicia MA 240. Calkiem mozliwe, ze juz jutro po poludniu bedzie ostra jazda gora lub dol. Warto ustawic PO w obie stony. Puki co rynek nie nabral jeszcze rozpedu...
Co do punktu. Ładnie ten zasięg wyznaczyłeś.Dadas pisze:Patrzymy, czy się odbije:
The only way is up
edek bez komentarza
-- Dodano: 28 paź 2014, 10:47 --
-- Dodano: 28 paź 2014, 10:47 --
najpierw niech upora się ze 100 EMAzalezny pisze:Na EU zostalo nam okolo 15 pipsiakow do przebicia MA 240. Calkiem mozliwe, ze juz jutro po poludniu bedzie ostra jazda gora lub dol. Warto ustawic PO w obie stony. Puki co rynek nie nabral jeszcze rozpedu...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Pasjonat
15 lat to jednak dużo czasu jeszcze, spokojnie z tymi L przeciwko SEKhighend pisze:niezly ten SEK
ponadto:
http://zmianynaziemi.pl/wideo/multikult ... ego-swiata
nic tylko pakować longi przeciwko SEK
Poza tym poraża mnie głupota szwedzkich polityków i szwedzkiego narodu który głosuje na nich. Tak niszczyć swój kraj?
Więcej nie napisze żeby nie być oskarżonym o rasizm

E/U raczej dzisiaj w konsoli do popołudniowych danych no i jutro FED.
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
- atlanticos
- Maniak
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Aj tam rasism. Wygonić multikulti z Europy, skończyć z "poprawnością polityczną". Kto był w dowolnym kraju na zachodzie (szczególnie Anglia, Francja) - ten wie jakie "fajne" jest multikulti. Nie chcą się dostosować i narzucają swoją wolę (i wiarę!) w Europie....
Dziwi mnie postawa Anglii, gdzie gardzi się polakami, a jednocześnie pozwala i pomaga rozprzestrzeniać muzułmanom.
Sorry za off top.
Dziwi mnie postawa Anglii, gdzie gardzi się polakami, a jednocześnie pozwala i pomaga rozprzestrzeniać muzułmanom.
Sorry za off top.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
1966 shorty pobrane na SP500 bo wczorajszej zabawe na dt a dzis piekna luka szybko domkna jka usa wejdze
Dokładnie, możesz pokazac jak go wyznaczyłeśTsunamiPL pisze:Co do punktu. Ładnie ten zasięg wyznaczyłeś.Dadas pisze:Patrzymy, czy się odbije:

U mnie radnym jest "Polak" z Afganistanu.highend pisze:Aj tam rasism. Wygonić multikulti z Europy, skończyć z "poprawnością polityczną". Kto był w dowolnym kraju na zachodzie (szczególnie Anglia, Francja) - ten wie jakie "fajne" jest multikulti. Nie chcą się dostosować i narzucają swoją wolę (i wiarę!) w Europie....
Sorry za off top.
Co prawda jest tu ok. 30 lat, ale wiary nie zmienił.
Na burmistrza startuje, ale niedoczekanie!
BTW, ma giwerę w domu, bo się do koła łowieckiego zapisał.
-- Dodano: wt 28-10-2014, 11:06 --
A teraz klikłem na tej czerwonej, co wybiła w dół. A resztę zrobił mój skrypt, który sam wymyśliłem na podstawie ogólnie znanych i stosowanych metod.sokol27je pisze:Dokładnie, możesz pokazac jak go wyznaczyłeśTsunamiPL pisze:Co do punktu. Ładnie ten zasięg wyznaczyłeś.Dadas pisze:Patrzymy, czy się odbije:ja go nie widze a rynek ładnie zareagował
tymczasem soja, kukurydza i pszenica.... prują do góry podobnie jak wcześniej pruły na dół 
trend odwrócony?
a patrząc na USD/RUB chciałbym złapać szczyt na sell
haha - tylko czy tam jest szczyt 
-- Dodano: 28 paź 2014, 10:13 --
i jeszcze kawa.
wydaje się, że poziom 186.70 (wskaźnik Dadasa) będzie kluczowy - poziom leży dokładnie na LT.
ja bym tam zapodał L i SL poniżej krechy.

trend odwrócony?

a patrząc na USD/RUB chciałbym złapać szczyt na sell

-- Dodano: 28 paź 2014, 10:13 --
i jeszcze kawa.
wydaje się, że poziom 186.70 (wskaźnik Dadasa) będzie kluczowy - poziom leży dokładnie na LT.
ja bym tam zapodał L i SL poniżej krechy.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami