DayTrading: Wtorek 27.11.2012
Re: DayTrading: Wtorek 27.11.2012
w sumie ,moze i masz racje,ze eliot,fibo nic nie dziala,a licza sie grubasy,a reszta zarabia dzieki wrozba szczesciu i losowi
tak jak na przyklad dzisiaj ,wywrozylem i pisalem rano ,ze jak dla mnie ,to maxymalnie spadnie do 1,2913,byla cena troche wyzej,powiedzialy mi to grubasy bo do nich dzwonilem,ha ha ha
tak jak na przyklad dzisiaj ,wywrozylem i pisalem rano ,ze jak dla mnie ,to maxymalnie spadnie do 1,2913,byla cena troche wyzej,powiedzialy mi to grubasy bo do nich dzwonilem,ha ha ha
zaraz fala zjazdowa na edku, jak ma być zjazd to tylko na południe, przystanek na 1,29, miłej podróży
- atlanticos
- Maniak
spokojnie...dzień się jeszcze nie skończył.... jak pobiegasz dookoła boiska to też będziesz musiał zatrzymać się w końcu żeby oddech złapać 

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
jak dla mnie mała korekta, i zjazd do 1.2900- 1.2890
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
narazie jest mlot na m15 potwierdzony,a na m30 ,moze i bedzie reset
Peter_FX, mnie nie stać zeby wytoczyć przeciwko bakom duża armie, oni za swoją kasę na bank kupią więcej czołgów niż ja za swoją, więc jedyna opcją są działania za linią wroga 

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- harymilloki
- Maniak
maxam007 pisze:Ogólna sytuacja na świecie raczej nie powinna spowodować przełamania ogólnego trendu spadkowego rozpoczętego w maju 2011r. Byliśmy teraz blisko dotknięcia tej linii, a nawet info o pomocy Grecji nie pomogło w testowaniu linii więc kierunek raczej znany.
W końcu ktoś napisał coś mądrego... Teraz siedzę i przeglądam forum od strony 14... Zgadzam się z kolegą. Prostota jest zawsze najlepszym rozwiązaniem.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
pozamykane S ? czy czekacie na fibo
tylko ze ta linia,to okolice 131000....harymilloki pisze:maxam007 pisze:Ogólna sytuacja na świecie raczej nie powinna spowodować przełamania ogólnego trendu spadkowego rozpoczętego w maju 2011r. Byliśmy teraz blisko dotknięcia tej linii, a nawet info o pomocy Grecji nie pomogło w testowaniu linii więc kierunek raczej znany.
W końcu ktoś napisał coś mądrego... Teraz siedzę i przeglądam forum od strony 14... Zgadzam się z kolegą. Prostota jest zawsze najlepszym rozwiązaniem.
menago pisze:narazie jest mlot na m15 potwierdzony,a na m30 ,moze i bedzie reset
Jakiś tam młot to masz na M30 - z tym że wg mnie to nie jest dobre miejsce na młotki, pomijając fakt ze m30 daje w cholerę fałszywek.
Na M15 to masz o niczym nie świadczące jeszcze doji.
Imo sytuacja obecnie jest taka, że cena pewnie powoli obsunie do ~1.2900, a jutro będzie okazja sie wykazać.
Ps. Po co walczyć z dziennym trendem ?
Ostatnio zmieniony 27 lis 2012, 17:22 przez Mpapiez, łącznie zmieniany 1 raz.