W sumie niżej nie powinni zejść niż 2750 dzisiaj wg mnie ,TsunamiPL pisze:Drepczą w miejscunavik pisze:L odwołane
A ciul tam nie chce mi sie ...zajechany dzis jestem jak koń westernowy . Bp . Do następnego
W sumie niżej nie powinni zejść niż 2750 dzisiaj wg mnie ,TsunamiPL pisze:Drepczą w miejscunavik pisze:L odwołane
Tsunami gdzie drepczą w miejscu? Zawiesiła ci się mt4? Miałem Ciebie za poważnego gracza i chciałem ci milion powierzyć w zarządzaniemajkel79 pisze:TsunamiPL pisze:Drepczą w miejscunavik pisze:L odwołane
dobrze i pożartować na koniec dnia, jutro znowu dzień i aby zdrowie, pipsów na rynku jestTsunamiPL pisze:majkel79 pisze:
Tsunami gdzie drepczą w miejscu? Zawiesiła ci się mt4? Miałem Ciebie za poważnego gracza i chciałem ci milion powierzyć w zarządzanie
To jest ciekawe zagadnienie.
41% nie wykręcę w ciągu dnia jak Navik.
W piątek zrobiłem 8% depo.
Niemniej jednak nie wykręciłbym tych 8% przy depo na poziomie miliona i mówię to otwarcie.
nigdy nie czytaj analityków ani polskich ani zagranicznychXAB pisze:poczytalem wypowiedzi analit z usa oni widza ciagle wzrosty ale jakos nie tak ochoczo ja z pol roku temu
za duza ten trampek chwyta rogow koldry i cos boja sie by sie nie rozerwala to taki skrot