Kermit pisze:
edek h4 - dopóki trzyma podstawa podwójnego szczytu L jeszcze w grze. Jak pęknie 1.22 to średnioterminowo tylko S widze
https://www.tradingview.com/x/NDrauwYV/
2206 dokładnie dołek

Kermit pisze:
edek h4 - dopóki trzyma podstawa podwójnego szczytu L jeszcze w grze. Jak pęknie 1.22 to średnioterminowo tylko S widze
https://www.tradingview.com/x/NDrauwYV/
O czym Ty piszesz? Wczorajszy dołek to 1,2276x a dzisiaj zeszli sporo niżej.navik pisze:Obiecuje ze juz nigdy nie wkleję moich tradow na forum . Pejsy zeszli dokładnie tam gdzie otwierałem moje najniższe
L wczoraj .... i odbili , co za dokładność ...
nawik oczywiscie gratki za wczorajsze pozycjenavik pisze:Obiecuje ze juz nigdy nie wkleję moich tradow na forum . Pejsy zeszli dokładnie tam gdzie otwierałem moje najniższe
Oczywiście to był żarcik( ze nie wkleję )
Przejechali po stopkach ? Navik trzeba było wziąć ten piękny zysk i wiesz co z nim zrobić.navik pisze:Obiecuje ze juz nigdy nie wkleję moich tradow na forum . Pejsy zeszli dokładnie tam gdzie otwierałem moje najniższe
Odbili tam gdzie miałem otwarta najniższa L - o tym napisałem .Cblondyn pisze:O czym Ty piszesz? Wczorajszy dołek to 1,2276x a dzisiaj zeszli sporo niżej.navik pisze:Obiecuje ze juz nigdy nie wkleję moich tradow na forum . Pejsy zeszli dokładnie tam gdzie otwierałem moje najniższe
Uuuu... Panie .... daleka i zamglona droga przede mną ...Tomasz196407 pisze:nawik oczywiscie gratki za wczorajsze pozycjenavik pisze:Obiecuje ze juz nigdy nie wkleję moich tradow na forum . Pejsy zeszli dokładnie tam gdzie otwierałem moje najniższe
tylko jak taki jestem czepia
zrób tak 10 razy , raz po raz i na róznych parach
a bedziesz miszcz![]()
Tylko czemu ty dzis nie zamykałeś tego, oni robia dokładnie 3 % i wychodza realizuja i kurs w przeciwnąnavik pisze:Odbili tam gdzie miałem otwarta najniższa L - o tym napisałem .Cblondyn pisze:O czym Ty piszesz? Wczorajszy dołek to 1,2276x a dzisiaj zeszli sporo niżej.navik pisze:Obiecuje ze juz nigdy nie wkleję moich tradow na forum . Pejsy zeszli dokładnie tam gdzie otwierałem moje najniższe
Kiedyś Fxlamer mówił, że jak juz sie ma spory profit i nic sie z niego nie weźmie a tym bardziej jeszcze straci (SL) to zwyczajne frajerstwo. A ja sie z tym zgadzam.navik pisze:Obiecuje ze juz nigdy nie wkleję moich tradow na forum . Pejsy zeszli dokładnie tam gdzie otwierałem moje najniższe
Ratowałem i zamknąłem jak wybili 2774 ale juz nie taki ładny zysk jak był . Dzis ciężki dzień w pracy ....dużo , za dużo biegania i nie było czasu pilnować sapiny.TsunamiPL pisze:Przejechali po stopkach ? Navik trzeba było wziąć ten piękny zysk i wiesz co z nim zrobić.navik pisze:Obiecuje ze juz nigdy nie wkleję moich tradow na forum . Pejsy zeszli dokładnie tam gdzie otwierałem moje najniższe