DayTrading: Wtorek 25.03.2014
Re: DayTrading: Wtorek 25.03.2014
święta prawdayeahman pisze:A ja wam powiem że za dużo chcecie a za mało rynku słuchacie..
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Absolutnie nie szukam pozycji na e/g.yeahman pisze:Ciapul z E/G to ja bym się nie zdziwił gdyby to zrobilo retest linii oporu który przebił na początku marca, to by ozaczło okolice 0,82 - uwazam tak dlatego że po wybiciu z takiego oporu kurs jest w stanizalecieć bardzo bardzo wysoko, ale bez korekty porzadnej nie będzie w stanie tego zrobić. No nic okaże się juz dziś początek tego co będzie.
Dopóki tutaj nie zobaczymy korekty ostatnich wzrostów to g/u będzie dalej zachowywał się jak impotent.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- harymilloki
- Maniak
A o korekcie których wzrostów mówisz? Podkreślając słowo OSTATNICH.Ciapul pisze:Absolutnie nie szukam pozycji na e/g.yeahman pisze:Ciapul z E/G to ja bym się nie zdziwił gdyby to zrobilo retest linii oporu który przebił na początku marca, to by ozaczło okolice 0,82 - uwazam tak dlatego że po wybiciu z takiego oporu kurs jest w stanizalecieć bardzo bardzo wysoko, ale bez korekty porzadnej nie będzie w stanie tego zrobić. No nic okaże się juz dziś początek tego co będzie.
Dopóki tutaj nie zobaczymy korekty ostatnich wzrostów to g/u będzie dalej zachowywał się jak impotent.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
tych wybijających LTharymilloki pisze:o korekcie których wzrostów mówisz? Podkreślając słowo OSTATNICH.
https://www.tradingview.com/x/4941vEmE/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
E/G od 6 marca ciśnie w górę i tam pokonało opory, musi być korekta. Kabel w górę 

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
- harymilloki
- Maniak
Oj sorrki .. Myślałem że o kablu piszesz:)Ciapul pisze:tych wybijających LTharymilloki pisze:o korekcie których wzrostów mówisz? Podkreślając słowo OSTATNICH.
https://www.tradingview.com/x/4941vEmE/
"cierpliwość popłaca..."
edziu bez zmian pomotaja i jedziem w dol
Ja kiedys sie nauczylem 2 slow: "nic nie musi" i "nigdy nie mow nigdy", trzymam sie tego bo rynek lubi platac figle, spodziewaj sie nie spodziewanegoyeahman pisze:E/G od 6 marca ciśnie w górę i tam pokonało opory, musi być korekta. Kabel w górę

Slabsze dane z UK jestesmy na 1.64, lepsze, delikatne podbicie w okolice 1.6520~, konsolka, i dalej spadamy

Ostatnio zmieniony 25 mar 2014, 10:28 przez psxor, łącznie zmieniany 1 raz.