DayTrading: Wtorek 25.03.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 26 mar 2014, 00:00

Wzrost
17
47%
Bez zmian
2
6%
Spadek
17
47%

Liczba głosów: 36

Awatar użytkownika
fajnynick21
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Wtorek 25.03.2014

Nieprzeczytany post autor: fajnynick21 »

Jak długo jestem na forexie a własciwie jestem pare lat. To nigdy taka laga prawie na 90 pipsów zielona nie została zanegowana. Na forum zawsze pisano, ze spadki itd. Nigdy taka lazka nie pozostawiala zludzen, wiec widze edka duzo wyzej niz wspomniane 13950. Oczywiscie wchodze na UP jednak przed draghigm wychodze gdyz bedzie bujac i moze zostac zanegowana swieca wzrostowa
Nie grasz, nie wygrasz

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

tylko mi powiedzcie czemu ta laga powstała, to jakieś info nt Ukrainy, czy co? bo ja to narazie bardziej traktuje jako fejka, niż trend
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
fajnynick21
Gaduła
Gaduła

Chyba wypowiedz tego pana to spoowodawala, ale podejrzanie mocna reakcja.
http://www.marketwatch.com/story/feds-w ... 2014-03-24
Nie grasz, nie wygrasz

Awatar użytkownika
pkubiu
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: pkubiu »

z putinem raczej setyment wizualny a tak z Blooberga
EUR Wskaźnik cen produkcji sprzedanej w Hiszpanii (raz w roku) -2,9% a edek do góry czemu tylko słonce świeci dla posiadaczy długich na edku !! zawsze do tej pory była równowaga w przyrodzie!!!!
Ostatnio zmieniony 25 mar 2014, 09:16 przez pkubiu, łącznie zmieniany 2 razy.
chciwość jest dobra

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: niemiaszek »

BOCZEK pisze:tylko mi powiedzcie czemu ta laga powstała, to jakieś info nt Ukrainy, czy co? bo ja to narazie bardziej traktuje jako fejka, niż trend
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p667053
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"

Konrad
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Konrad »

fajnynick21 pisze:Jak długo jestem na forexie a własciwie jestem pare lat. To nigdy taka laga prawie na 90 pipsów zielona nie została zanegowana. Na forum zawsze pisano, ze spadki itd. Nigdy taka lazka nie pozostawiala zludzen, wiec widze edka duzo wyzej niz wspomniane 13950. Oczywiscie wchodze na UP jednak przed draghigm wychodze gdyz bedzie bujac i moze zostac zanegowana swieca wzrostowa
Ja tez jestem pare lat na FX i rózne rzeczy dziwne widziałem. Zobacz jak kabel wczoraj szybko wrócił na swoje miejsce.

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

i Mario ma dzis dobrą okazje zeby osłabić eurasa, wcale nie musi obniżać stópek, bo żanetka mu w tym trochę pomogła, a jak wydłuży termin spłat ltro to upiecze dwie pieczenie na jednym ogniu, bo podtrzyma dobre widoki dla UE, i obniży troche płynność, co może spowodować lekko korektę a Merkel rok temu wpsominała ze optymalny kurs to 1,3 Ben Bernankie jej wtórował pisząc o 1,3 do 1,36

-- Dodano: wt 25-03-2014, 10:17 --

Dzienx niemiaszek
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
pkubiu
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: pkubiu »

kiedy ten Boski Mario przemawia? :roll:
Jeśli inflacja PPI w Hiszpanii spada do poziomu -2,9 %, a weryfikacja danych za styczeń jest dodatkowo obniżona do poziomu -1,9 % to nasuwa się od razu pytanie; gdzie to ożywienie?
chciwość jest dobra

Awatar użytkownika
fajnynick21
Gaduła
Gaduła

Konrad pisze:
fajnynick21 pisze:Jak długo jestem na forexie a własciwie jestem pare lat. To nigdy taka laga prawie na 90 pipsów zielona nie została zanegowana. Na forum zawsze pisano, ze spadki itd. Nigdy taka lazka nie pozostawiala zludzen, wiec widze edka duzo wyzej niz wspomniane 13950. Oczywiscie wchodze na UP jednak przed draghigm wychodze gdyz bedzie bujac i moze zostac zanegowana swieca wzrostowa
Ja tez jestem pare lat na FX i rózne rzeczy dziwne widziałem. Zobacz jak kabel wczoraj szybko wrócił na swoje miejsce.
Tak z tym ze na kablu swieca zostala zaraz wchlonieta i na wyzszym interwale h4 np jej nie ma:D a tutaj ta lazka jest i chodzi mi o takie sytuacje ze jak swiecy nie wcielo od razu to raczej juz jej nie wetnie. Ale wiadomo wszystko jest mozliwe:D
Nie grasz, nie wygrasz

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: niemiaszek »

pkubiu pisze:kiedy ten Boski Mario przemawia? :roll:
o 17:00 :wink:
http://www.macronext.pl/pl/aktualnosci/ ... 25-03-2014

inni z EBC też mają dzisiaj swoje 5 minut, ale nie mam narazie dokładnych godzin ich wystąpień
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p667111
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"

Zablokowany