Naprawdę próbujecie mi wmówić, że jest inaczej niż w rzeczywistości widzę?

-- Dodano: 24 cze 2014, 19:17 --

Przetłumaczyć na polski czy sami zrozumiecie?
Grając 250 latmi masz dzwignie 1:200wesoly pisze:
Naprawdę próbujecie mi wmówić, że jest inaczej niż w rzeczywistości widzę?
-- Dodano: 24 cze 2014, 19:17 --
Przetłumaczyć na polski czy sami zrozumiecie?
Ale przecież ja lepiej wiem co mam na platformie. Dałem link do kalkulatora wejdź i zobacz po co od razu się naśmiewasz? Przecież bardzo łatwo mogę udowodnić że mam rację. Zamiast strugać pawiana i się błaźnić wejdź, sprawdź a później wróć i przeproś.MaciejWLKP pisze:człowieku przestań się kompromitować bo robisz się zabawny, nawet nie umiesz policzyć ile to 1 pips przy 250 lotach wielki inwestor![]()
idź do innej piaskownicy bo tu ludzie zarabiają pieniądze a nie bawią się jakimiś głupotami jak ty.
1,4 na eurusd już nieaktualne (to znaczy do końca VI) ?lukpiasek pisze:
Nie przesadzasz z tym zarabianiemMaciejWLKP pisze:człowieku przestań się kompromitować bo robisz się zabawny, nawet nie umiesz policzyć ile to 1 pips przy 250 lotach wielki inwestor![]()
idź do innej piaskownicy bo tu ludzie zarabiają pieniądze a nie bawią się jakimiś głupotami jak ty.
Wejdź w kalkulator to zobaczysz, że contract size wprowadza się sam:) Tak ciężko Wam odpalić ten kalkulator i będzie problem rozwiązany?Damianssj661 pisze:18/13622*250*100000*4.15~~137094zł
Dajcie mu spokój bo każdy się musi nauczyć a nie ma sensu od początku grać na live. Co innego później bo grając za prawdziwe pieniądze dochodzi nam psychika i nie jesteśmy aż tak odważni.
edit.
@wesoly 1 lot to 100,000 a nie 10,000 więc źle wprowadziłeś contract size w swoim kalkulatorze.