---Edit
Jako że ostatnia pozycja na usd/jpy się zamknęła i dzisiaj ustanowiłem swój nowy rekord, pochwalę się odrobinę i zostawię fotkę na zachętę dla tych co myślą, że się nie da i zmobilizuje ich do większego wysiłku

w dolarach to na bank demowesoly pisze:oO usd/jpy coś drgnął nie wierze... Myślałem że ludzie przestali handlować na tej walucie ;p
---Edit
Jako że ostatnia pozycja na usd/jpy się zamknęła i dzisiaj ustanowiłem swój nowy rekord, pochwalę się odrobinę i zostawię fotkę na zachętę dla tych co myślą, że się nie da i zmobilizuje ich do większego wysiłkuKwota w dolarach i of kors pomniejszona zostanie przez podatek
No tak bo przecież polacy nie mogą grać w dolarach...lukpiasek pisze:w dolarach to na bank demowesoly pisze:oO usd/jpy coś drgnął nie wierze... Myślałem że ludzie przestali handlować na tej walucie ;p
---Edit
Jako że ostatnia pozycja na usd/jpy się zamknęła i dzisiaj ustanowiłem swój nowy rekord, pochwalę się odrobinę i zostawię fotkę na zachętę dla tych co myślą, że się nie da i zmobilizuje ich do większego wysiłkuKwota w dolarach i of kors pomniejszona zostanie przez podatek
Tak tak - tylko z tą cierpliwością problem czasemNowy123 pisze:przeciez pokazywalem negatywne dywery na DAx i SP500 i cieprliwie poczekac tylko