Fuli5 pisze:Na GBP/NZD Fajny opór.. zamknąłem małego skalpa/S-a... gdyż wole nie ryzykować przy oczekiwaniu na dane. Ale korekta mogła by być fajna....
jaki masz spread na kablokiwi?
Fuli5 pisze:Na GBP/NZD Fajny opór.. zamknąłem małego skalpa/S-a... gdyż wole nie ryzykować przy oczekiwaniu na dane. Ale korekta mogła by być fajna....
Podpisuję, się a tym bardziej, że już FED popiskiwał w tym temacie ostatnio.MR. D pisze:dzięki za podpowiedź z godziną konferencji.
Stawiam na powszechną retorykę, że silna waluta szkodzi eksportowi. Ktoś ma inne zdanie ?
Damfry pisze:Podpisuję, się a tym bardziej, że już FED popiskiwał w tym temacie ostatnio.MR. D pisze:dzięki za podpowiedź z godziną konferencji.
Stawiam na powszechną retorykę, że silna waluta szkodzi eksportowi. Ktoś ma inne zdanie ?
Problemem może byc info o podwyżce stóp, ewentualnie powiedzą że to jeszcze ho ho jak podniosą i wtedy wyjdziemy górą, bez mówienia o silnej walucie
Hej.... Szału nie ma.. gram na mForex będzie z 60 punktów. Ja sobie złapałem w na M1 jak zobaczyłem tą spadającą świecę i zamknąłem w dołku.. Szału nie ma ale wyszedł przynajmniej "skalpik". Myślałem, że może uda się jeszcze parę pkt niżej.... Lepiej parę pips w kieszeni niż 100 stratyDavidFx pisze:Fuli5 pisze:Na GBP/NZD Fajny opór.. zamknąłem małego skalpa/S-a... gdyż wole nie ryzykować przy oczekiwaniu na dane. Ale korekta mogła by być fajna....
jaki masz spread na kablokiwi?
szału ze spreadem faktycznie nie ma a para jest super lata lepiej niz 2 rzezniki razem wzieteFuli5 pisze:Hej.... Szału nie ma.. gram na mForex będzie z 60 punktów. Ja sobie złapałem w na M1 jak zobaczyłem tą spadającą świecę i zamknąłem w dołku.. Szału nie ma ale wyszedł przynajmniej "skalpik". Myślałem, że może uda się jeszcze parę pkt niżej.... Lepiej parę pips w kieszeni niż 100 stratyDavidFx pisze:Fuli5 pisze:Na GBP/NZD Fajny opór.. zamknąłem małego skalpa/S-a... gdyż wole nie ryzykować przy oczekiwaniu na dane. Ale korekta mogła by być fajna....
jaki masz spread na kablokiwi?.
Ogólnie pierwszy raz grałem na tej parze... Przeglądałem pary i stwierdziłem że warto zaryzykować "na cofkę".. Teraz jak patrze na D1 to w sumie już kolejny atak na ten poziom.... nie znam tej pary i jej specyfiki