jeszcze kilka dni powinni pobujaćhighend pisze:walnie w dół na 1.03 ?Bemowo1 pisze:edek,
zgodnie z wcześniejszą prognozą - trójkąt - niedługo zrobi się ciasno, a więc większy ruch trendowy coraz bardziej prawdopodobny
DayTrading: Wtorek 22.09.2015
Re: DayTrading: Wtorek 22.09.2015
zapakowany i zabezpieczonymikiFX pisze:Na moim wskazaniu wskaźnika i świec H1, brak jakiejkolwiek oznaki do L, kolejne dołki niebawemMERLIN pisze:na edku uwaga na potencjalną formacje Cypher -obecnie jesteśmy w strefie PRZ,a czy odpali tego nie wiem bo dopiero go ogarniam
Te dwie zielone świece, nie mają odpowiednich odczytów aby można je zakwalifikować do prowzrostowych, miłego dnia

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Fanatyk
nie to przyczynkiem dołowania dax?
http://biznes.pl/magazyny/motoryzacja/v ... awe/kk8m09
Zmienia mi się odczyt, pojawiła się świeca z odczytem wzrostu korekcyjnego na h1, to ta co zamknie się o 11, podejrzewam ze 12 minut nie stanie śię katastrofa,
wsparcie h1 określam na 1.1170 i tam ustawiam oczekujące L ne edku, powinna być korekta te 20parę pips z mniejszych TF, wydaje się że nadchodząca sesja USA będzie sesją umocnienia euro
wsparcie h1 określam na 1.1170 i tam ustawiam oczekujące L ne edku, powinna być korekta te 20parę pips z mniejszych TF, wydaje się że nadchodząca sesja USA będzie sesją umocnienia euro
Umysł techniczny to taki, który da się zdefiniować matematycznie.
Cześć Fuzzy, jak forma?Bemowo1 pisze:edek,
zgodnie z wcześniejszą prognozą - trójkąt - niedługo zrobi się ciasno, a więc większy ruch trendowy coraz bardziej prawdopodobny

taki trójwymiarowy ten trójkąt Ci wyszedł, nie mniej ni więcej, konsola i bujando w taśmach...
pod DT to jakiś D_P powinno dojść, a co dali to czort wie, bo i pod M_P jest cena i pod W_P, więc te ewentualne podrygi wzrostowe w średnim terminie jako korekte chyba trzeba traktować.... https://www.tradingview.com/x/M3LwFQuc/
dobrych trejdów!
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Teraz wszystkie państwa, gdzie sprzedawane są volkswageny powinny sprawdzić podawane przez vw normy emisji.Tomasz196407 pisze:nie to przyczynkiem dołowania dax?
To może być koniec audi/vw/porsche.

The only way is up
Merlin powinno mi się udać dołączyć do tego L, ale jak mówię w wyznaczaniu czegokolwiek co do pewności niżej niż h1 to noga jestem 1.1170 lekko na czuja w L, zeszłem na niższe TF i wycofałem ten oczekujący, to że będzie L to na pewno, ale w FX nie chodzi o to czy coś wzrośnie czy spadnie tylko kiedy to się stanie
wskaźnik nie pokazuje mi niżej jak h1, przekłamuje, ale ze zwykłego stocha mam na m15, że co najmniej 5-7 świec potrzeba na nawrót w górę, więc MIstrzu może uda mi się taniej kupić niż te 1.1170, a okolice 1.115X, mam nadzieję że nie masz tam SL, bo szkodaby było taką ładna jazdę w górę przegapić, ale myślę że nie jest to możliwe
Tę krowę z zamknięciem o 11, niby książkowo niezdecydowania świecę na ostry odczyt L, sorry za korektę muszę się załadować
wskaźnik nie pokazuje mi niżej jak h1, przekłamuje, ale ze zwykłego stocha mam na m15, że co najmniej 5-7 świec potrzeba na nawrót w górę, więc MIstrzu może uda mi się taniej kupić niż te 1.1170, a okolice 1.115X, mam nadzieję że nie masz tam SL, bo szkodaby było taką ładna jazdę w górę przegapić, ale myślę że nie jest to możliwe

Tę krowę z zamknięciem o 11, niby książkowo niezdecydowania świecę na ostry odczyt L, sorry za korektę muszę się załadować

Ostatnio zmieniony 22 wrz 2015, 11:52 przez mikiFX, łącznie zmieniany 1 raz.
Umysł techniczny to taki, który da się zdefiniować matematycznie.
usa to specyficzny rynek, wszędzie indziej nic vw nie grozi, może poza chinami, ponadto dotyczy to tylko silników diesla, a nawet silnika, prawdopodobnie 2.0. Nie sądzę aby ta afera nawet jeśli zapłacą karę jakkolwiek się przełożyła na sytuację koncernu VAG.TsunamiPL pisze:Teraz wszystkie państwa, gdzie sprzedawane są volkswageny powinny sprawdzić podawane przez vw normy emisji.Tomasz196407 pisze:nie to przyczynkiem dołowania dax?
To może być koniec audi/vw/porsche.
Pozdrawiam
-
- Bywalec
Kolejny pin bar h1 na ropie o 12:00?
nie jestem Mistrzem pokazuje to co widzę,nic więcej .ps. nie są to sygnały transakcyjnemikiFX pisze:Merlin powinno mi się udać dołączyć do tego L, ale jak mówię w wyznaczaniu czegokolwiek co do pewności niżej niż h1 to noga jestem 1.1170 lekko na czuja w L, zeszłem na niższe TF i wycofałem ten oczekujący, to że będzie L to na pewno, ale w FX nie chodzi o to czy coś wzrośnie czy spadnie tylko kiedy to się stanie