Masz rtacje,TsunamiPL pisze:Dax dzisiaj 13 tyś. Tylko L.Tomasz196407 pisze:Tsunam rękaw,
dawaj dax-a
Zdziwię się jak spadnie.
przekreciłem sie

Jak dobrze posłuchac czasem starych wyg
tylko prosze bez teorii
bo ja za stary jestem na nauke
Masz rtacje,TsunamiPL pisze:Dax dzisiaj 13 tyś. Tylko L.Tomasz196407 pisze:Tsunam rękaw,
dawaj dax-a
Zdziwię się jak spadnie.
Każdy spadek to dokładka elek.Tomasz196407 pisze:Masz rtacje,TsunamiPL pisze:Dax dzisiaj 13 tyś. Tylko L.Tomasz196407 pisze:Tsunam rękaw,
dawaj dax-a
Zdziwię się jak spadnie.
przekreciłem sie
Jak dobrze posłuchac czasem starych wyg
tylko prosze bez teorii
bo ja za stary jestem na nauke
Tsunami z konia spadł ????TsunamiPL pisze:
Każdy spadek to dokładka elek.
Koniec tego niedźwiedziego marudzenia.
Widzę wzrosty.
Dax dzisiaj przebija 13 tyś, tak jak przebił 10, 11, 12 tyś. Pieniądze płyną do Europy, bo tutaj mamy QE i niskie stopy %.PipsKong pisze:Tsunami z konia spadł ????TsunamiPL pisze:
Każdy spadek to dokładka elek.
Koniec tego niedźwiedziego marudzenia.
Widzę wzrosty.
nie będzie takTsunamiPL pisze:
Dax dzisiaj przebija 13 tyś, tak jak przebił 10, 11, 12 tyś. Pieniądze płyną do Europy, bo tutaj mamy QE i niskie stopy %.
Nie, Przemek to highend.shogomad pisze:A Przemek to świerzak44 ? Bo trochę mnie nie było i sie pogubiłem
W takim razie dorzuć trochę esek. Przyda się większa płynnośćPipsKong pisze:nie będzie takTsunamiPL pisze:
Dax dzisiaj przebija 13 tyś, tak jak przebił 10, 11, 12 tyś. Pieniądze płyną do Europy, bo tutaj mamy QE i niskie stopy %.
nie dorzucę , ale Ski mamTsunamiPL pisze:W takim razie dorzuć trochę esek. Przyda się większa płynnośćPipsKong pisze:nie będzie takTsunamiPL pisze:
Zamykaj te eski bo nigdy nie spadnie.PipsKong pisze:
nie dorzucę , ale Ski mam