on długoterminowiec,fx-technik pisze:Zastanów się co i komu ty chcesz udowodnić?PipsKong pisze:ropa
-- Dodano: wt 20-06-2017, 11:30 --
powoli wraca temat borówek
nie pogadamy

on długoterminowiec,fx-technik pisze:Zastanów się co i komu ty chcesz udowodnić?PipsKong pisze:ropa
Nie, ja o twoim związku z ropą...PipsKong pisze:toż to żart...fx-technik pisze:Zastanów się co i komu ty chcesz udowodnić?PipsKong pisze:ropa
pogadamy pogadamyTomasz196407 pisze:
on długoterminowiec,
nie pogadamy
ehhh no cóż .... mamy kryzys obecnie ;/fx-technik pisze: Nie, ja o twoim związku z ropą...
tak , trzymam ale to drobnicakrab29 pisze:Pipsi,ty masz L na ropie. A jak tam usd/pln trzymamy L?
Sam pomysł otworzenia jakieś biznesu, który by zarabiał i pozwalał na wpłacanie na rachunki forexowe jest calkiem dobry. Tylko te borowki jakoś mnie nie przekonują. Może by posadzić jakąś roślinę liściastą ? Taką na "M".PipsKong pisze:
trójkatMarioDM pisze:Zerknijcie na jena. Dynamicznie się dziś umacnia. Sygnał sell na H4 na G/J . Na E/J i U/J taki sygnał jest dopiero na bardzo wczesnym etapie i aby powstał musi się zamknąć odpowiednio poniżej : 124,2 i 111,2 .
Mięta, Melisa, Majeranek?MarioDM pisze:Sam pomysł otworzenia jakieś biznesu, który by zarabiał i pozwalał na wpłacanie na rachunki forexowe jest calkiem dobry. Tylko te borowki jakoś mnie nie przekonują. Może by posadzić jakąś roślinę liściastą ? Taką na "M".PipsKong pisze:
![]()
![]()
![]()
miałem taki pomysł by przygotować wszystko pod potencjalną hodowlę i czekać aż zalegalizują i bach !!!!MarioDM pisze:Sam pomysł otworzenia jakieś biznesu, który by zarabiał i pozwalał na wpłacanie na rachunki forexowe jest calkiem dobry. Tylko te borowki jakoś mnie nie przekonują. Może by posadzić jakąś roślinę liściastą ? Taką na "M".PipsKong pisze:
![]()
![]()
![]()
uprawę - rośliny, hodowlę - zwierzętaPipsKong pisze:miałem taki pomysł by przygotować wszystko pod potencjalną hodowlę i czekać aż zalegalizują i bach !!!!MarioDM pisze:Sam pomysł otworzenia jakieś biznesu, który by zarabiał i pozwalał na wpłacanie na rachunki forexowe jest calkiem dobry. Tylko te borowki jakoś mnie nie przekonują. Może by posadzić jakąś roślinę liściastą ? Taką na "M".PipsKong pisze:
![]()
![]()
![]()