nzdsgd h4
https://www.tradingview.com/x/WlxVT2Ww/
i to samo na d1 tylko nie wiem czemu na d1 nie pokazuje prawidłowych kwotowań na trading view... ale formacje widać dobrze - może komuś się przyda

https://www.tradingview.com/x/9Kl9dws6/
pewnie i tak będzie, ale ja skośnym nie ufam... znowu coś wykombinują (jak ostatnio z tymi inwestycjami w giełde funduszy emerytalnych) i jak wystrzelą tą korekta przyjdzie przy stratosferze....Nowy123 pisze:pedro pisze:jeny wyciskane, a boj nad ranem...
BOJ juz byl tekst podawany zeto koniec z drukowanie tyle ile zaplanowali i konec pewnie nic nie powiedza nowego
Damfry pisze:Zapamiętajcie me słowa, taka jest prawda objawiona i tak mówią pismaZaprawdę powiadam Wam. Gdy media zaczynają piszczeć o dalszym spadku ojro, czas zacząć się pakować dokładnie odwrotnie jak mówią. Bo gdy przyjdą z dragim moce nieczyste na mównice i z ust jego wychodzić będą pająki i węże strach i przerażenie na rynki padnie, bo stanie się to czego nikt się nie spodziewa. Nie po to rabin na rynku handluje, by dać gojom zarobić na jego pomyśle.
do czwartku tyle weźmiesz z L-ki na edkupedro pisze:ale rzeźnikowi nie daruje tych pominiętych 150 pipsów ; )
nie bawie eda do piątku : )atlanticos pisze:do czwartku tyle weźmiesz z L-ki na edkupedro pisze:ale rzeźnikowi nie daruje tych pominiętych 150 pipsów ; )
![]()
Ja myślę, że jutro zmienność będzie mizerna i nie zrobią nawet 30 pipsów.atlanticos pisze:do czwartku tyle weźmiesz z L-ki na edkupedro pisze:ale rzeźnikowi nie daruje tych pominiętych 150 pipsów ; )
![]()
narazie mieli we fladze wiec i zmiennosc sila rzeczy jest mniejsza... jeśli jutro wyjdzie z niej gora to i zmiennosc sie poprawi... zreszta tam sa dwie flagi - wzrostowa i duzo wieksza spadkowa ktora pewnie pusci po Marianie...Kusus pisze:
Ja myślę, że jutro zmienność będzie mizerna i nie zrobią nawet 30 pipsów.
... witajcie,atlanticos pisze:narazie mieli we fladze wiec i zmiennosc sila rzeczy jest mniejsza... jeśli jutro wyjdzie z niej gora to i zmiennosc sie poprawi... zreszta tam sa dwie flagi - wzrostowa i duzo wieksza spadkowa ktora pewnie pusci po Marianie...Kusus pisze:
Ja myślę, że jutro zmienność będzie mizerna i nie zrobią nawet 30 pipsów.