DayTrading: Wtorek 20.01.2015
Re: DayTrading: Wtorek 20.01.2015
Szczurek na konfie rozwiał wątpliwości frankowców co do ewentualnych interwencji, usztywniania kursu do PLN czy innych zabiegów. Wszystko jest w porządku, gramy dalej. 

freakout pisze:wiem że to stare bo gadka jest w ogóle o czym innym (ofiary lekarzy), ale ta przeróbka jest genialnaKusus pisze:To ma już z 10 lat... Pierwszy raz to oglądałem jak byłem gdzieś w gimnazjum - 15 lat temu.freakout pisze:mały offtop: https://www.youtube.com/watch?v=_Y6hiKkbh5Enie wiem jak wy, ale ja umarłem
Tyyy.... ja dopiero teraz zwróciłem uwagę na to...

melpomena pisze:Szczurek na konfie rozwiał wątpliwości frankowców co do ewentualnych interwencji, usztywniania kursu do PLN czy innych zabiegów. Wszystko jest w porządku, gramy dalej.
ahaha on se moze ale usztywnc nogawke

musi cos pobredzic i uspakajac
s&p m5 orgr zaraz pojadą po nowy szczyt może nawet 

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Jest i z hitlerem https://www.youtube.com/watch?v=AFsnqmupCIc 

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- grzelulukas
- Gaduła
Faktycznie tam prognozy nie są optymistyczne, pytanie jak to zostało zdyskontowane już przez rynek bo faktycznie kiwi jest w okolicach konkretnego wsparcia. Z drugiej strony patrząc na D1 zapowiada się wyjście dołem.rexex pisze:dziś dane inflacja , dane ciężko przewidzieć ale obawiam się że będzie niska i raczej w dół kiwi poleci . Te spadki raczej nie biorą się znikąddreken pisze:CO sadzicie o KIWI, bo jest na wsparciu. Czy ladowac L z waskim SL?
"Jedyna rzecz, nad którą masz kontrolę, to część kapitału, jaką jesteś gotów zaryzykować w jednej transakcji"
nowy - jaki szczyt?lukpiasek pisze:s&p m5 orgr zaraz pojadą po nowy szczyt może nawet

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- nowy joker
- Pasjonat
No właśnie jaki szczyt ???highend pisze:nowy - jaki szczyt?lukpiasek pisze:s&p m5 orgr zaraz pojadą po nowy szczyt może nawet