DayTrading: Wtorek 19.11.2013
Re: DayTrading: Wtorek 19.11.2013
jutro kolejny dzień, może w końcu doczekam mocnych spadków na usdjpy
gdzie i z jakiej okazji ma przemawiac Ben ?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
01:00 USA Wystąpienie publiczne szefa Fed (Ben Bernanke) Bardzo ważneCiapul pisze:gdzie i z jakiej okazji ma przemawiac Ben ?
Ot tyle mi wiadomo.

Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
E/J Dawać na Sell ile można czekać
A może lepiej poczekać niech cos zje chłopaki zacznie mowic i wtedy dopiero sell
jak by kogoś interesował Berni (sprzed 5 dni) http://www.youtube.com/watch?v=uPh5Hi7Nyyo
- roberttheus
- Maniak
analiza edka .. wszystko rozegra się na 1.36 jak przebijemy to lecimy do nieba jeśli nie to do piekła
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
windsurfing na falach trendu
google it, pierwszy wynik: http://www.federalreserve.gov/whatsnext.htmTakitam pisze:01:00 USA Wystąpienie publiczne szefa Fed (Ben Bernanke) Bardzo ważneCiapul pisze:gdzie i z jakiej okazji ma przemawiac Ben ?
Ot tyle mi wiadomo.
November 19 Speech - Chairman Ben S. Bernanke
Communication and Monetary Policy
National Economists Club Annual Dinner: Herbert Stein Memorial Lecture
7:00 p.m.
Dinner... Annual, ... możliwość wpływu na kurs ed 0,01%

a ej zejdzie,

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
pogłaskać pieska? edek napierayeahman pisze:Bemowo ale przyznasz że wczorajsze kiszenie ej na sell wyszło mi na dobre