rajd,jest zawsze ,pisze tu o usa,miedzy swietami,a sylwetremNowy123 pisze:rajd sie juz dawno zaczalmenago pisze:jak ,ktos gra pos S&P,to patrzcie na D1 piekny orgr i szykuje sie zajebisty rajd SW.....
DayTrading: Wtorek 18.12.2012
Re: DayTrading: Wtorek 18.12.2012
Hiszpania - coraz wi?cej niesp?aconych kredytów
IAR - Biznes
18 Gru 2012, 14:52
18.12.2012 (IAR) - W Hiszpanii przybywa osób i firm niespłacających kredyty. Wielkość tzw. trudnych pożyczek wynosi prawie 190 mld euro ( 189 mld 618 mln) - informuje Banco de Espania. Kwota ta stanowi 11,2 proc. wszystkich zaciągniętych kredytów, najwięcej w historii Hiszpanii.
Hiszpańskie firmy oraz rodziny są winne bankom ponad półtora biliona euro. Jednak coraz więcej z nich nie spłaca zaciągniętych pożyczek. Takich osób przybywa od półtora roku. Cztery miesiące temu odsetek niezwracanych pieniędzy przekroczył 10 proc. wartości wszystkich kredytów. Wśród firm, największe problemy z płacaniem rat mają przedsiębiorstwa budowlane. Rodziny najczęściej rezygnują ze spłacania kredytu hipotecznego. Jak informuje Banco de Espania, w tym roku liczba eksmisji wzrosła o 134 proc. Dlatego przybywa mieszkających na ulicach. Przybywa też osób i instytucji idących im z pomocą. Ostatniop właściciel firmy budowlanej z Madrytu postanowił wynając bezdomnym 25 mieszkań za symboliczny czynsz wynoszący 50 euro. Pierwsze rodziny zamieszkają już w tym tygodniu.
Informacyjna Agencja Radiowa/IAR/Ewa Wysocka - Barcelona/mcm/
RSS
IAR - Biznes
18.12.2012 (IAR) - W Hiszpanii przybywa osób i firm niespłacających kredyty. Wielkość tzw. trudnych pożyczek wynosi prawie 190 mld euro ( 189 mld 618 mln) - informuje Banco de Espania. Kwota ta stanowi 11,2 proc. wszystkich zaciągniętych kredytów, najwięcej w historii Hiszpanii.
Hiszpańskie firmy oraz rodziny są winne bankom ponad półtora biliona euro. Jednak coraz więcej z nich nie spłaca zaciągniętych pożyczek. Takich osób przybywa od półtora roku. Cztery miesiące temu odsetek niezwracanych pieniędzy przekroczył 10 proc. wartości wszystkich kredytów. Wśród firm, największe problemy z płacaniem rat mają przedsiębiorstwa budowlane. Rodziny najczęściej rezygnują ze spłacania kredytu hipotecznego. Jak informuje Banco de Espania, w tym roku liczba eksmisji wzrosła o 134 proc. Dlatego przybywa mieszkających na ulicach. Przybywa też osób i instytucji idących im z pomocą. Ostatniop właściciel firmy budowlanej z Madrytu postanowił wynając bezdomnym 25 mieszkań za symboliczny czynsz wynoszący 50 euro. Pierwsze rodziny zamieszkają już w tym tygodniu.
RSS
Nowy123 pisze:Hiszpania - coraz wi?cej niesp?aconych kredytów
IAR - Biznes
RSS
zaczyna się coś dziać
ahhh ta zygzakowatość ceny
dziś gdzieś od 8.00 rano przez około 2 godziny edek już uderzył o ~1.31891, rozpęd powiedzmy wziął ok33pipsy,
nie odleciał zbyt daleko w dół po tym, połowę rozpędu może
nie wiem do końca ile to może mieć znaczenia ale oczami świeżaka nie widzę żeby to dzisiaj przebił,
w kryształowej kuli też jakaś mała konsola
w kalendarzu dzisiaj już też pustostan także...
-- Dodano: 18 gru 2012, 15:05 --
drugi tydzień i się tu mądrzy już
może by mnie ktoś sprowadził na ziemie uprzejmie 

dziś gdzieś od 8.00 rano przez około 2 godziny edek już uderzył o ~1.31891, rozpęd powiedzmy wziął ok33pipsy,
nie wiem do końca ile to może mieć znaczenia ale oczami świeżaka nie widzę żeby to dzisiaj przebił,

drugi tydzień i się tu mądrzy już

"A co, jeżeli rzeczywistość tak naprawdę jest iluzją i nic nie istnieje? - Cóż, w takim razie zdecydowanie przepłaciłem mój nowy dywan. "
- ForexTig3r
- Maniak
rootec pisze:ahhh ta zygzakowatość ceny![]()
drugi tydzień i się tu mądrzy jużmoże by mnie ktoś sprowadził na ziemie uprzejmie
http://www.macronext.pl/pl/aktualnosci/ ... inansowych
dlaczego 12H ostatnie ??
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
ForexTig3r pisze:rootec pisze:ahhh ta zygzakowatość ceny![]()
drugi tydzień i się tu mądrzy jużmoże by mnie ktoś sprowadził na ziemie uprzejmie

na swoje usprawiedliwienie mam tylko tyle że przejrzałem ze zrozumieniem tylko do 15-16 bo kończę swoje mizerne skalpowanie ok 16tej

maj bed
wiedziałem że można tu na was liczyć

następnym razem 3 razy sprawdzę zanim rzeknę

"A co, jeżeli rzeczywistość tak naprawdę jest iluzją i nic nie istnieje? - Cóż, w takim razie zdecydowanie przepłaciłem mój nowy dywan. "
Sekwencja startowa 15:30
10 9 8 ......
start
10 9 8 ......
start

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
TGV pisze:Sekwencja startowa 15:30
10 9 8 ......
start
kazdy to widzi lecz dynamiki brak hmm dziwne
Dzisiaj to jakaś tragiczna krew z nosa ....
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!