Świeżak, trend wyznaczam z D1 i dopóki dopóty nie przekroczymy 1.17 dla mnie jest w ciąż wzrostowy. Kluczowe miejsce się zbliża nieubłaganie, a więc jak to ktoś napisał "Oandianie tradują coraz lepiej."Świeżak44 pisze:Trend wzrostowy?? Hmmm... A u mnie jest taka gruba czarna linia.. a wiadomo, ze im grubsza linia tym ważniejsza i bardziej wredna.. I aktualnie wykres jest pod ta linią, a wzrosty sa powyżej..AndRaf pisze:Panowie to, że mamy trend wzrostowy to wiemy nie od wczoraj, to że trend is your friend pamiętamy, ale czekam na lepszą cenę, właśnie w okolice aktualnego targetu, z resztą na D1 u mnie to wygląda tak. 1.17 to decydujące miejsce jak dla mnie i się okaże czy północ czy południe, raczej północ z tego miejsca, ale nie lekceważę niedźwiadków, którym aktualnie jestem.Czekamy. Co myślicie?? Rozumie ,że TsunamiPl jes w L i przesuwa sl, można wiedzieć gdzie masz aktualnie??Ps. ale mogę sie mylić.
-- Dodano: 17 paź 2017, 14:11 --
DAX całkowicie NIEGRYWALNY
-- Dodano: 17 paź 2017, 14:14 --
Miałem nie patrzeć, ale.. WTI jest w ciekawym miejscu. Albo się odbiją, albo zlecą..
DayTrading: Wtorek 17.10.2017
Re: DayTrading: Wtorek 17.10.2017
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie walcz z idiotami, mają przewagę liczebną.
Ja na edku czekam na Fe100 i 78 fibo w okolicach 1.17200
No chyba, że zrobią nawrotkę wcześniej, to ewentualnie jak przebiją 61,8.
No chyba, że zrobią nawrotkę wcześniej, to ewentualnie jak przebiją 61,8.
EU -być albo nie być łot oto pytanie 
Podpisze się pod tym, jeden z moich scenariuszy:-)MERLIN pisze:EU -być albo nie być łot oto pytanie
Apacze L na EDku są nie ugięci - kiedyś pewnie trafią tylko ile pięter niżej? 
karnak pisze:Apacze L na EDku są nie ugięci - kiedyś pewnie trafią tylko ile pięter niżej?
lepiej S wylacz jak jeszcze jest na plusie bo dosc dynamicznie bedzie sie to zmieniackarnak pisze:Apacze L na EDku są nie ugięci - kiedyś pewnie trafią tylko ile pięter niżej?
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Fakty tj. wykres temu przeczą.AndRaf pisze:karnak pisze:Apacze L na EDku są nie ugięci - kiedyś pewnie trafią tylko ile pięter niżej?![]()
![]()
mówią, że apacze to S