TsunamiPL pisze:Dax już wyglądał na powolne opadanie, a ładnie go poderwali. Niestety tylko +5
DJ dosyć podobnie od kilku dni.
TsunamiPL pisze:Dax już wyglądał na powolne opadanie, a ładnie go poderwali. Niestety tylko +5
Proszę.karnak pisze:Możesz pokazać na swoim rysunku tą piękność na S teraz wyglądającą, bo na moim rysunku tego nie widzę, co więcej na ta chwilę jest więcej argumentów za L (wsparcie). Jak wyjdą dołem to dopiero S.Kusus pisze:GbpAud fajnie w kontekscie spadkow wyglada no ale to loteria teraz mimo wszystko. Ale wyglada pieknie na S.
Ale byłbym bardzo ciekaw Twoich konkretów za S:
A masz świadomość, że o 12:25 Carney przemawiaKusus pisze:Proszę.karnak pisze:Możesz pokazać na swoim rysunku tą piękność na S teraz wyglądającą, bo na moim rysunku tego nie widzę, co więcej na ta chwilę jest więcej argumentów za L (wsparcie). Jak wyjdą dołem to dopiero S.Kusus pisze:GbpAud fajnie w kontekscie spadkow wyglada no ale to loteria teraz mimo wszystko. Ale wyglada pieknie na S.
Zapakowałem nawet S po danych, na spokojnie, po 11 bo sytuacja jak dla mnie już klarowna.
Możesz mieć inny punkt widzenia przecież. Na tym to polega.Kowlach pisze:GbpAud fajnie w kontekscie spadkow wyglada no ale to loteria teraz mimo wszystko. Ale wyglada pieknie na S.
Możesz pokazać na swoim rysunku tą piękność na S teraz wyglądającą, bo na moim rysunku tego nie widzę, co więcej na ta chwilę jest więcej argumentów za L (wsparcie). Jak wyjdą dołem to dopiero S.
Proszę.
Zapakowałem nawet S po danych, na spokojnie, po 11 bo sytuacja jak dla mnie już klarowna.
A masz świadomość, że o 12:25 Carney przemawia![]()
![]()
Myślę, że to będzie ważniejsze niż dane.
Osobiście uważam, że S na funcie na chwilę obecną jest mało rozsądne. Bez urazy.
Widziałem mocniejsze ruchy... nawet bez danychCYCUU pisze:ale buja tym funtem... po danych będzie strzał ze 100 pipsów
Dziękuję.Kusus pisze:Proszę.karnak pisze:Możesz pokazać na swoim rysunku tą piękność na S teraz wyglądającą, bo na moim rysunku tego nie widzę, co więcej na ta chwilę jest więcej argumentów za L (wsparcie). Jak wyjdą dołem to dopiero S.Kusus pisze:GbpAud fajnie w kontekscie spadkow wyglada no ale to loteria teraz mimo wszystko. Ale wyglada pieknie na S.
Prawie 65% Oandian podziela twój punkt widzenia.AndRaf pisze:Panowie na Edku mam s i myślę, że co najmniej do 1.17, a potem niech się dzieje co chce, nie ma się co bać krótkoterminowych S =+ 40pips + be
A to źle czy dobrze?TsunamiPL pisze:
Prawie 65% Oandian podziela twój punkt widzenia.