bo złoto jest tylko dla zuchwałychwesoly pisze:Nie wiem co ale wiem że źle się odwrocilem i poplynalem sporo:)

bo złoto jest tylko dla zuchwałychwesoly pisze:Nie wiem co ale wiem że źle się odwrocilem i poplynalem sporo:)
Teraz już wiem:p szybki zysk ale też szybka strata, gdybym się nie odwrócił miałbym ponad 100% depo więcej:p a tak jest 5 mniej. Mam nadzieję że s na kablu mi odda to co złoto zabrało:patlanticos pisze:bo złoto jest tylko dla zuchwałychwesoly pisze:Nie wiem co ale wiem że źle się odwrocilem i poplynalem sporo:)![]()
napewno:) Co do zlota to nic zlego sie nie dzieje. Co wy byscie chcieli! Myslicie ze jak spada to wszystkie swieczki beda czerwone a jak rosnie to zielone. Cierpliwosci!wesoly pisze:Teraz już wiem:p szybki zysk ale też szybka strata, gdybym się nie odwrócił miałbym ponad 100% depo więcej:p a tak jest 5 mniej. Mam nadzieję że s na kablu mi odda to co złoto zabrało:patlanticos pisze:bo złoto jest tylko dla zuchwałychwesoly pisze:Nie wiem co ale wiem że źle się odwrocilem i poplynalem sporo:)![]()
harymilloki pisze:napewno:) Co do zlota to nic zlego sie nie dzieje. Co wy byscie chcieli! Myslicie ze jak spada to wszystkie swieczki beda czerwone a jak rosnie to zielone. Cierpliwosci!wesoly pisze:Teraz już wiem:p szybki zysk ale też szybka strata, gdybym się nie odwrócił miałbym ponad 100% depo więcej:p a tak jest 5 mniej. Mam nadzieję że s na kablu mi odda to co złoto zabrało:patlanticos pisze: bo złoto jest tylko dla zuchwałych![]()
Szczerze to wątpię !!! Kabel ma teraz tylko jeden CEL 1,71500 - 1,7200Teraz już wiem:p szybki zysk ale też szybka strata, gdybym się nie odwrócił miałbym ponad 100% depo więcej:p a tak jest 5 mniej. Mam nadzieję że s na kablu mi odda to co złoto zabrało
napewno:) Co do zlota to nic zlego sie nie dzieje. Co wy byscie chcieli! Myslicie ze jak spada to wszystkie swieczki beda czerwone a jak rosnie to zielone. Cierpliwosci!
Tp na 1.69 myślisz że da radę dojechać?:p
Ale mała korekta by się przydała obecny opór jest zbyt ważny żeby przejść go tak o.harymilloki pisze:Szczerze to wątpię !!! Kabel ma teraz tylko jeden CEL 1,71500 - 1,7200Teraz już wiem:p szybki zysk ale też szybka strata, gdybym się nie odwrócił miałbym ponad 100% depo więcej:p a tak jest 5 mniej. Mam nadzieję że s na kablu mi odda to co złoto zabrało
napewno:) Co do zlota to nic zlego sie nie dzieje. Co wy byscie chcieli! Myslicie ze jak spada to wszystkie swieczki beda czerwone a jak rosnie to zielone. Cierpliwosci!
Tp na 1.69 myślisz że da radę dojechać?:p
Co do złot to wychodzi jednak podwójne dno na 1241-1243, o którym pisałem chyba wczoraj ... Będzie to fala piąta i odwrócenie trendu. Możliwe jest że zejdziemy w okolice 1229.
LolByQ pisze:To juz pewne.... Braac s na kabla bo przecena. !! 100 pipsow pewne jak byk);d
LolByQ pisze:Uwaga! Pakować cale depo w L na kablu... Będą wzrosty. To juz pewne!