DayTrading: Wtorek 15.10.2013
Re: DayTrading: Wtorek 15.10.2013
No ladnie sie bawia chlopaki. Ewidentne wyjebywanie detalistow z forsy.
Zabawa trwa.... ciekawe kiedy w koncu jebnie to wszystko.
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Siedzę w S na S&P nie wiem co dalej , hmmmm !!!!!!!
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
- ZielonaMgielka
- Maniak
Czyzbys sie przelewarowal?Kusus pisze:No ladnie sie bawia chlopaki. Ewidentne wyjebywanie detalistow z forsy.

Ja szczesliwie od wczoraj siedze w longach na UCHF i shortach na GU. Troche mnie przycislo po publikacji danych z UK ale ostatecznie idziemy zgodnie z D1. Od wczoraj pisales o krotkiej na kablu ... powinienes byc zadowolony.
Ostatnio zmieniony 15 paź 2013, 11:11 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.
do luki summersa jeszcze troche zostalo, ja mialem na mysli luke weekendowaKusus pisze:Nie zgodze sie z toba. Luka summersa akceptuje blad nachylenia ramion do 20%.

z tym, że luka summersa będzie trudna do pokonania, bo wejście w jej zakres najprawdopodobniej nastąpi w miejscu, gdzie będzie przez nią przebiegała średnioterminowa LT wzrostowego... wiec bedzie sie działo - myślę że tak od razu to będzie nie do przejścia ... stamtąd można się spodziewać kontry w okolice 6000-6020, no chyba ze ustawią się przy tych poziomach przed ogłoszeniem porozumienia ws limitu i shutdown'u...
Ostatnio zmieniony 15 paź 2013, 11:16 przez Ciapul, łącznie zmieniany 1 raz.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Nieeee... jest luz. Tyle ze jest smieszna sytuacja go juz dzisiaj 2 razy bylem na -3% i 6% i 3 razy na +. Takiego braku plynnosci dawno nie widzialem. No i musze przyznac ze ten tydzien poki co nie przyniosl profitow ;> ja rowniez siedze w S i czekam na rozwoj wydarzen na d1.ZielonaMgielka pisze:Czyzbys sie przelewarowal?Kusus pisze:No ladnie sie bawia chlopaki. Ewidentne wyjebywanie detalistow z forsy.
Ja szczesliwie od wczoraj siedze w longach na UCHF i shortach na GU. Troche mnie przycislo po publikacji danych z UK ale ostatecznie idziemy zgodnie z D1.
usdchf przełamuje linię szyi orgr na h4. zasięg 0,9260. Pierwszy cel 0,9180 - górna LT w kanale wzrostowym
jeszcze wykresik
jeszcze wykresik
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 15 paź 2013, 11:18 przez adk77, łącznie zmieniany 1 raz.
- ZielonaMgielka
- Maniak
Dlatego uwazam ze warto grac "set & forget". Zdecydowanie mniej stresujace podejscieKusus pisze:Nieeee... jest luz. Tyle ze jest smieszna sytuacja go juz dzisiaj 2 razy bylem na -3% i 6% i 3 razy na +.ZielonaMgielka pisze:Czyzbys sie przelewarowal?Kusus pisze:No ladnie sie bawia chlopaki. Ewidentne wyjebywanie detalistow z forsy.
Ja szczesliwie od wczoraj siedze w longach na UCHF i shortach na GU. Troche mnie przycislo po publikacji danych z UK ale ostatecznie idziemy zgodnie z D1.

Tommy_Boss pisze:Siedzę w S na S&P nie wiem co dalej , hmmmm !!!!!!!
tez siedzie od wczoraj okolic 1708 mala pozycja i czekam na jakies HT moze wyzej by cos dali dobrac jeszcze
DAX podobnie ryzko mniejsz do zysku lapiac pod sprzedawanie faktow S przy szczytach czy to pod ZEW czy pod dogadnie sie w USa w senacie kiedy pod to bankstera podjazd zrobila pod szczyty

- Tommy_Boss
- Pasjonat
Ta luka na kablu to poziom około 1,5883 ????
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
g/u - ok luka weekendowa domknieta, następny obszar wsparcia 5913-5935
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...