DayTrading: Wtorek 15.10.2013
Re: DayTrading: Wtorek 15.10.2013
Na WIG20 wreszcie ożywienie. Szybciej niż się spodziewałem
. Lecimy na kolejny opór.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Tommy_Boss
- Pasjonat
To jak myślicie gdzie kabel uderzy ??? UP czy Down ???
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
za 10 min będzie wiadomo...Tommy_Boss pisze:To jak myślicie gdzie kabel uderzy ??? UP czy Down ???
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
a ja na S na WIG20 2530 i czekam na domkniecie luki i realizacje zyskow po bezobrotowym dniu wczorajszym i dzisiejszym wykonczeniu
Ja mam S ale z krotkim stopem bo cos grubego sie szykuje.Tommy_Boss pisze:To jak myślicie gdzie kabel uderzy ??? UP czy Down ???
I podpisuje sie pod analiza ciapula.
- Tommy_Boss
- Pasjonat
I w UP poszlo ale może to zmyłka ??
S & P coś spadać nie chce , hmmm ???
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
tylko, że to wybicie powyżej nocnych szczytów obala moją koncepcję RGR'a nad luką, w związku z tym rozważam teraz możliwość retestu wczorajszych maksimów i utworzenia podwójnego szczytu. Póki co wskazywany obszar oporów i znajdujący się zaraz nad nim opór wynikający z połowy najdłuższego korpusu skutecznie powstrzymują ruch wzrostowy. Jeżeli poziom ten zostanie wybroniony należy spodziewać się szybkiego powrotu pod linię trendu spadkowegoKusus pisze:I podpisuje sie pod analiza ciapula.
https://www.tradingview.com/x/HdO19Rml/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Czas najwyzszy przetestowac 5920 bo ticker nie wyrobi. Poziomy 6020 - 6010 sa kompletnie nieakceptowalne dla rynku.Tommy_Boss pisze:I w UP poszlo ale może to zmyłka ??
-- Dodano: wt 15-10-2013, 10:46 --
Nie zgodze sie z toba. Luka summersa akceptuje blad nachylenia ramion do 20%. Zreszta nie musi byc to ksiazkowe a poziomy o ktorych piszesz nie zostaly pokonane. Ba! Nawet nie dotkniete.... wiec nadal aktualny wydaje sie poziom 5920Ciapul pisze:tylko, że to wybicie powyżej nocnych szczytów obala moją koncepcję RGR'a nad luką, w związku z tym rozważam teraz możliwość retestu wczorajszych maksimów i utworzenia podwójnego szczytu. Póki co wskazywany obszar oporów i znajdujący się zaraz nad nim opór wynikający z połowy najdłuższego korpusu skutecznie powstrzymują ruch wzrostowy. Jeżeli poziom ten zostanie wybroniony należy spodziewać się szybkiego powrotu pod linię trendu spadkowegoKusus pisze:I podpisuje sie pod analiza ciapula.
https://www.tradingview.com/x/HdO19Rml/
edit: nie zrozumialem cie. Tam jest podwojne ramie wiec ta teoria rzeczywiscie jest bez sensu. Sorry jakis zakrecony jestem. Za to reszta sie zgadza.
Witajcie. Takie coś widzę na Edku przed ZEW-em...
dax
8770 S
jeszcze stoje na 8800 8820 pod gorna bande ale chyba czas na sprzedawanie faktow
8770 S
jeszcze stoje na 8800 8820 pod gorna bande ale chyba czas na sprzedawanie faktow