DayTrading: Wtorek 15.09.2015
Re: DayTrading: Wtorek 15.09.2015
sprzedałeś 2 loty na 1.1264? 

Umysł techniczny to taki, który da się zdefiniować matematycznie.
- nowy joker
- Pasjonat
Walczą o ten opór na dji jak myślicie przebija ???
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Zdziwiony grałem pod Gara ale zrobili motyla -pozycja została wybroniona i nie 2 a 2x2 LotymikiFX pisze:sprzedałeś 2 loty na 1.1264?

tak, myślałem, że gra pozycją 2 loty wymaga pewności, co jak rzuci cię 100 pips wyżej, po prostu 2000usd w plecy?MERLIN pisze:Zdziwiony grałem pod Gara ale zrobili motyla -pozycja została wybroniona i nie 2 a 2x2 LotymikiFX pisze:sprzedałeś 2 loty na 1.1264?i to żaden powód do chwalenia się ,to tylko potwierdza że SL w niektórych przypadkach nie trzeba używać o ile ma się plan
![]()
Jaki plan można mieć jak cena idzie odwrotnie? Dołożenie kolejnych 2 lot?
Umysł techniczny to taki, który da się zdefiniować matematycznie.
- nowy joker
- Pasjonat
W życiu się nie zgadzam z Tobą sl musi być zawsze bez sl żadna ale to żadna pozycja nie powinna być otwierana weź przykład z f rankiem gdybyś tam nie miał sl pozostał by Ci sznur
sl w styczniu nie pomógł bo była lukanowy joker pisze:W życiu się nie zgadzam z Tobą sl musi być zawsze bez sl żadna ale to żadna pozycja nie powinna być otwierana weź przykład z f rankiem gdybyś tam nie miał sl pozostał by Ci sznur
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

ja wchodziłem w 2 S na podstawie formacji Motyla i odbicie od LT ,Gar był niewypałemmikiFX pisze:tak, myślałem, że gra pozycją 2 loty wymaga pewności, co jak rzuci cię 100 pips wyżej, po prostu 2000usd w plecy?MERLIN pisze:Zdziwiony grałem pod Gara ale zrobili motyla -pozycja została wybroniona i nie 2 a 2x2 LotymikiFX pisze:sprzedałeś 2 loty na 1.1264?i to żaden powód do chwalenia się ,to tylko potwierdza że SL w niektórych przypadkach nie trzeba używać o ile ma się plan
![]()
Jaki plan można mieć jak cena idzie odwrotnie? Dołożenie kolejnych 2 lot?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- nowy joker
- Pasjonat
No tak ale zawsze mogłeś złożyć reklamacje . I Ci ją uwzglednililukpiasek pisze:sl w styczniu nie pomógł bo była lukanowy joker pisze:W życiu się nie zgadzam z Tobą sl musi być zawsze bez sl żadna ale to żadna pozycja nie powinna być otwierana weź przykład z f rankiem gdybyś tam nie miał sl pozostał by Ci sznur
blachchchcha , do p. Boga z reklamacjąnowy joker pisze:No tak ale zawsze mogłeś złożyć reklamacje . I Ci ją uwzglednililukpiasek pisze:sl w styczniu nie pomógł bo była lukanowy joker pisze:W życiu się nie zgadzam z Tobą sl musi być zawsze bez sl żadna ale to żadna pozycja nie powinna być otwierana weź przykład z f rankiem gdybyś tam nie miał sl pozostał by Ci sznur
Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono