Z czego jest to wybicie ?, tak sie przyglądam i nie wiem czemu akurat to S.fx-technik pisze:Pewnie, że półka wyżej było lepsze wejście.fx-technik pisze: EURUSDM5.png
Tu chodzi o to.
Byłem akurat zajęty czym innym.
DayTrading: Wtorek 12.07.2016
Re: DayTrading: Wtorek 12.07.2016
- moneymaker
- Gaduła
Co do wskaźników s/d, to są do doopy, przynajmniej tak czytałem, ponadto, nie każda strefa zadziała wtedy. To, że ważna jest strategia i powtarzalność, to wiem i próbuję pracować nad tym. Sądzę, że strefy SD mają potencjał, o ile ktoś potrafi je prawidłowo wyznaczać; wiem, praktyka czyni mistrza, a ja, póki co, to nawet na pomocnika czeladnika forexu się nie nadaję, ale wszystko przede mną
Btw. Dadas, czy ten Twój ostatni wskaźnik, z półkami jest ogólnodostępny?

Btw. Dadas, czy ten Twój ostatni wskaźnik, z półkami jest ogólnodostępny?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Teraz Kanadyjczyka i robie przymiarke do indeksów. Generalnie dziś już chciałem łapać ale byłem dopiero po 10 i odpuściłem 

Technik możesz mi wytłumaczyć dlaczego ludzie stracili przeze mnie pieniądze? 

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
-
- Fanatyk
Ok zaraz wrzuce może rope, albo przesle Ciczyjawiem pisze:Teraz Kanadyjczyka i robie przymiarke do indeksów. Generalnie dziś już chciałem łapać ale byłem dopiero po 10 i odpuściłem
- fx-technik
- Fanatyk
Bo ostatni impuls był spadkowy.kolbi123 pisze:Z czego jest to wybicie ?, tak sie przyglądam i nie wiem czemu akurat to S.fx-technik pisze:Pewnie, że półka wyżej było lepsze wejście.fx-technik pisze: EURUSDM5.png
Tu chodzi o to.
Byłem akurat zajęty czym innym.
Korekta się zatrzymała poniżej 100% tego impulsu.
Była formacja 123 spadkowa i przebicie dołka ostatniego z korekty do góry.
-- Dodano: 12 lip 2016, 20:27 --
Mam takich u siebie w grupie, i mi powiedzieli.Farciarz pisze:Technik możesz mi wytłumaczyć dlaczego ludzie stracili przeze mnie pieniądze?
Czyta taki nawigatora, widzi Farciarza, jak ten drabinuje straty i wygrywa.
Przynajmniej takie ma wrażenie.
Myśli, że tak trzeba i tak robi.
Po czym zalicza MC.
Nie ma taki bladego pojęcia czym jest trading.
Nie wie, że Farciarz ryzykuje za każdym razem całym kontem, bo taką ma kalkulację.
Nie wie nic na temat MM i RM.
I takich jest wielu.
Nie każdy trafi do mnie.
I nikt ci tego tu nie napisze sam, że przez ciebie stracił.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
technik jak mogę drabinować straty kiedy mi konto wyczyszcza po 30 pipsach, weź pomyśl zanim napiszesz 
Dziś hitem dnia było czarne Audi

Dziś hitem dnia było czarne Audi

Ostatnio zmieniony 12 lip 2016, 21:16 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
- fx-technik
- Fanatyk
Toż teraz nie będę tamtych twoich postów szukał.Farciarz pisze:technik jak mogę drabinować straty kiedy mi konto wyczyszcza po 30 pipsach, weź pomyśl zanim napiszesz
To, co pisałeś tak wyglądało.
I wszyscy mieli takie wrażenie.
Ponieważ ty niczego nie wyjaśniłeś.
O tym wiemy dopiero teraz!
Nie mógł nikt tak pomyśleć, zanim nie poznał twojej strategii.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
AT pokazuje sporą przestrzeń do wzrostów na S&P (o ile to przebicie oporu nie jest fałszywką): ;-)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Może właśnie o to chodzi, żeby wszyscy uwierzyli w te wielkie wzrosty ..karnak pisze:AT pokazuje sporą przestrzeń do wzrostów na S&P (o ile to przebicie oporu nie jest fałszywką): ;-)

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.