DayTrading: Wtorek 12.07.2016
- pl-samurai
- Pasjonat
Re: DayTrading: Wtorek 12.07.2016
Co sie dzieje z Edwardem? To jakis dramat!
- fx-technik
- Fanatyk
Tu chodzi o to.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Od rana z 1.10500->1.11250->1.10700pl-samurai pisze:Co sie dzieje z Edwardem? To jakis dramat!
Jakbyś ukręcił wszystkie pipsy to by depo urosło
The only way is up
- fx-technik
- Fanatyk
Pewnie, że półka wyżej było lepsze wejście.fx-technik pisze: EURUSDM5.png
Tu chodzi o to.
Byłem akurat zajęty czym innym.
Po zarobieniu wypłata i ryzyko zawszę tą samą kwotą i wielkością zlecenia. Kwestia praktyki i wiedzy, zobaczymy jak to pójdziekolbi123 pisze:
Ryzykownie.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
pl-samurai pisze:Co sie dzieje z Edwardem? To jakis dramat!
Tragedia i nie zanosi się zeby tu coś se zmieniło.
-- Dodano: wt 12-07-2016, 18:49 --
Te wejścia sa o tyle skuteczne że są na S, na L by to juz tak kolorowo nie było, pomijam trend jako taki. Tyle że po prostu L nalezy unikac.fx-technik pisze:Pewnie, że półka wyżej było lepsze wejście.fx-technik pisze: EURUSDM5.png
Tu chodzi o to.
Byłem akurat zajęty czym innym.
-
- Fanatyk
w 2018 gdzieś o tej porze, zagracie na prawdziwy ruch, a tak... to wiecie 

- fx-technik
- Fanatyk
Cena zareagowała PA wzrostowym, to wyszedłem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Trzeba powiedzieć, że miałeś racje ja też na tą twoją prognoze patrzyłem niechętnie do czasu...karnak pisze:Jak byś się wtedy nie śmiał z mojej prognozy tylko brał longi, to byłbyś już nieźle zarobiony, Jankes będzie tak szedł po ścianie strachu, bo on to lubi najbardziej, aż się innym na wymioty od tego będzie zbierało.Świeżak44 pisze:No dobra.. W stanach przebili już wszystko . Zaczyna się jakaś nowa historia.. Trzeba by teraz znów przejrzeć te fantastyczne jeszcze tydzień temu scenariusze i poziomy typu 2500.
Tak trzymać i nie marudzić.
Teraz trzeba chyba powiedzieć wszem i wobec, że kryzys został odwołany

A tak z innej beczki to czytałem troche dzisiejsze forum bo myślałem, że coś sie stało ciekawego i dla tego tyle wpisów. Niestety okazałó się, że tylko czas straciłem nie potrzebnie. Wydaje mi się, że forum to jednak nie miejsce na takie zabawy i przepychanki. Od tego jest PriV!
Cos ode mnie:
Ewidentnie wybita ropa
https://new.tradingview.com/x/FVNTDwTb/
Kanadyjczyk wygląda na S, tylko pod własną strategie a nie moje kreski:
https://new.tradingview.com/x/vNPr7TzH/
-
- Fanatyk
Cześć Sławek, co trejdujesz?czyjawiem pisze:Trzeba powiedzieć, że miałeś racje ja też na tą twoją prognoze patrzyłem niechętnie do czasu...karnak pisze:Jak byś się wtedy nie śmiał z mojej prognozy tylko brał longi, to byłbyś już nieźle zarobiony, Jankes będzie tak szedł po ścianie strachu, bo on to lubi najbardziej, aż się innym na wymioty od tego będzie zbierało.Świeżak44 pisze:No dobra.. W stanach przebili już wszystko . Zaczyna się jakaś nowa historia.. Trzeba by teraz znów przejrzeć te fantastyczne jeszcze tydzień temu scenariusze i poziomy typu 2500.
Tak trzymać i nie marudzić.
Teraz trzeba chyba powiedzieć wszem i wobec, że kryzys został odwołany![]()
A tak z innej beczki to czytałem troche dzisiejsze forum bo myślałem, że coś sie stało ciekawego i dla tego tyle wpisów. Niestety okazałó się, że tylko czas straciłem nie potrzebnie. Wydaje mi się, że forum to jednak nie miejsce na takie zabawy i przepychanki. Od tego jest PriV!
Cos ode mnie:
Ewidentnie wybita ropa
https://new.tradingview.com/x/FVNTDwTb/
Kanadyjczyk wygląda na S, tylko pod własną strategie a nie moje kreski:
https://new.tradingview.com/x/vNPr7TzH/