co masz na mysli?lutek pisze:usd/try panowie
DayTrading: Wtorek 10.05.2016
Re: DayTrading: Wtorek 10.05.2016
lutek pisze:pięknie to wszystko tlumaczysz pozdrawiam i czekajcie na petardęfx-technik pisze:lutek, weź się nie podniecaj!
Oczywiście, że dzisiaj na DAX30 nie zarabiam, jak na razie, ale i nie tracę.
Czy ja komu kazałem kupować na szczycie?
DAX zachował się normalnie, skorygował przed sesją USA, bo nie było popytu.
Taka korekta nie jest niczym niezwykłym.
Tylko dobrą okazją do kupienia.
jak jest setup to nie ma co czekać , ale jak sie petarda zdarzy w naszym kierunku to miło

- pl-samurai
- Pasjonat
Pewniak to jedynie USD/JPY - mozna ladowac L
hmmmm z tym pewniakiem to bym uważał , ale L mampl-samurai pisze:Pewniak to jedynie USD/JPY - mozna ladowac L

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
-
- Bywalec
Teraz pytanie za 100 punktow, na Dax dwa zlecenia na L przy 10067 i 1087 po 0,5 lota jedno najwieksze wyrzucilo przy wodospadcie i stracie ponad 15k
(( czekać z nadzieja na powrót czy zamykać straty?

problem jest w tym że nikt tego nie wie ;/Aurelius1987 pisze:Teraz pytanie za 100 punktow, na Dax dwa zlecenia na L przy 10067 i 1087 po 0,5 lota jedno najwieksze wyrzucilo przy wodospadcie i stracie ponad 15k(( czekać z nadzieja na powrót czy zamykać straty?
nawet sam DAX ;[
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Aurelius1987 pisze:Teraz pytanie za 100 punktow, na Dax dwa zlecenia na L przy 10067 i 1087 po 0,5 lota jedno najwieksze wyrzucilo przy wodospadcie i stracie ponad 15k(( czekać z nadzieja na powrót czy zamykać straty?
a jaki masz kapitał?
- fx-technik
- Fanatyk
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomos ... 71561.html
-- Dodano: 10 maja 2016, 14:23 --
Nikt ci nigdy nie mówił o strategii, o systemie inwestycyjnym?
Jeżeli nie masz tych rzeczy, zapomnij o inwestowaniu realnych pieniędzy w trading!!!
Skoro ci wyrzuciło 1 pozycję z 2-ch, tzn. że miałeś MC.
Czyli, totalna głupota, przelewarowanie.
Musi, że cię stać na lekkie puszczenie 15K w 1 tradzie!
-- Dodano: 10 maja 2016, 14:23 --
Chłopie! Co ty w ogóle robisz??? W hazard się bawisz??? Tragedia!ArnoldK pisze:Aurelius1987 pisze:Teraz pytanie za 100 punktow, na Dax dwa zlecenia na L przy 10067 i 1087 po 0,5 lota jedno najwieksze wyrzucilo przy wodospadcie i stracie ponad 15k(( czekać z nadzieja na powrót czy zamykać straty?
a jaki masz kapitał?
Nikt ci nigdy nie mówił o strategii, o systemie inwestycyjnym?
Jeżeli nie masz tych rzeczy, zapomnij o inwestowaniu realnych pieniędzy w trading!!!
Skoro ci wyrzuciło 1 pozycję z 2-ch, tzn. że miałeś MC.
Czyli, totalna głupota, przelewarowanie.
Musi, że cię stać na lekkie puszczenie 15K w 1 tradzie!
Ostatnio zmieniony 10 maja 2016, 14:27 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Aurelius1987 pisze:Teraz pytanie za 100 punktow, na Dax dwa zlecenia na L przy 10067 i 1087 po 0,5 lota jedno najwieksze wyrzucilo przy wodospadcie i stracie ponad 15k(( czekać z nadzieja na powrót czy zamykać straty?
też tam miałem długą, ale pozwoliłem sobie na 30 pips straty, i straciłem.. ale jak wszystko dobrze pojdzie, to jeszcze dziś to odrobię i zakończę dzień na +
matka wie, że bez SL pykasz? ; )
...
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
nawet ostatnio wieczorek z consilium mówił, że otwiera pozycję automatycznie z SL - bo nigdy nie wie czy przypadkiem po 1 sekundzie prądu nie wyłączą, neta odetną, mt4 padnie itp
tą pierwszą mogłeś spokojnie na BE przestawić - i połowa kłopotu mniej już byś miał
dax odbił się od 50% zniesienia impulsu spadkowego - zatem teraz powinien troszkę skorygować w dół - kreśląc zwierzaka z bardzo wysokim celem
dopłać do depo dołóż S i masz zabezpieczenie
tą pierwszą mogłeś spokojnie na BE przestawić - i połowa kłopotu mniej już byś miał
dax odbił się od 50% zniesienia impulsu spadkowego - zatem teraz powinien troszkę skorygować w dół - kreśląc zwierzaka z bardzo wysokim celem
dopłać do depo dołóż S i masz zabezpieczenie