ważne że dniówka zrobiona

a to tp 58 pipsów siadło by

mogła by spaść do 28 USDPipsKong pisze:58 pips....sorki czasem pisze i nie przeczytam po wszystkim. Chociaż teraz na m30 zrobiła sie konsola juz 6 swiec. Teraz tego shorta bym nie brał. Do wkroczenia USA zostało 1,5 h.shogomad pisze: co to jest tp na 58?
niech tam stoi do momentu aż zdążę zrobić L za wszystkie moje majątkilutek pisze: ropa na 10 dolców a później na 5 i niech tam stoi![]()
![]()
![]()
czym się różni gołąb od zwłaszczy?shogomad pisze:zamknałem tego Shorta...lepszy wróbel w garści.![]()
ważne że dniówka zrobiona![]()
a to tp 58 pipsów siadło by....ale ta konsola mi sie nie podobała
pisałem o dax ze nie wartop LPipsKong pisze:niech tam stoi do momentu aż zdążę zrobić L za wszystkie moje majątkilutek pisze: ropa na 10 dolców a później na 5 i niech tam stoi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
czekam na jakieś dobre Llutek pisze:pisałem o dax ze nie wartop LPipsKong pisze:niech tam stoi do momentu aż zdążę zrobić L za wszystkie moje majątkilutek pisze: ropa na 10 dolców a później na 5 i niech tam stoi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
majkel79 pisze:czym się różni gołąb od zwłaszczy?shogomad pisze:zamknałem tego Shorta...lepszy wróbel w garści.![]()
a to tp 58 pipsów siadło by....ale ta konsola mi sie nie podobała
gołąb siedzi przy oknie, zwłaszcza na parapecieshogomad pisze:Lutek gratki..miałeś nosa....jak ktoś wział S o 11.00 to już50 pips w kabzie![]()
-- Dodano: 10 maja 2016, 13:14 --
majkel79 pisze:shogomad pisze:zamknałem tego Shorta...lepszy wróbel w garści.![]()
czym się różni gołąb od zwłaszczy?
nie mam pojęcia ...czym ????