jeszcze poczekam z LJones pisze:
teraz myslę że trzeba rysować do góry
podobne miejsca - może rozpocząć się szarpanie aby wykosić L i S - wystarczy porównać, co działo się wcześniej
jeszcze poczekam z LJones pisze:
teraz myslę że trzeba rysować do góry
z weekendowego nie wazny bo poszli odwrotnie zamiast do góry to na dółkarnak pisze:Co się stało?Jones pisze:
teraz myslę że trzeba rysować do góry.
Twój rysunek z weekendu dawał dużo niżej zasięg spadku - może dasz aktualny pod L?
Ja takowego nie potrafię teraz wygenerować.
w takich miejscach kombinuję po 1 w nocy - zamknięcie świecy ze strefy brytyjskiejJones pisze: rozumiem ale i tak zagrałem po swojemu
ciekawszy może być na kablu, nadal uważam, że to dużo ciekawsza para do trejdu od edka, - on się w tańcu nie p....zastapmnie pisze:tak isię nam na m15 ORGR rysuje na edku; całkiem ładny, jeszcze prawy dołek i prawe ramię...
Nie będę się z Tobą ścigał z L, bo nie mam szans.Jones pisze:z weekendowego nie wazny bo poszli odwrotnie zamiast do góry to na dółkarnak pisze:Co się stało?Jones pisze:
teraz myslę że trzeba rysować do góry.
Twój rysunek z weekendu dawał dużo niżej zasięg spadku - może dasz aktualny pod L?
Ja takowego nie potrafię teraz wygenerować.
bardziej adekwatny jest ostatni z prognoz EURUSD doszli do strzałki
Kabel jest wredniejszy od Edka pod względem generowania sygnałów - robi dużo więcej fałszywek.Bemowo1 pisze:ciekawszy może być na kablu, nadal uważam, że to dużo ciekawsza para do trejdu od edka, - on się w tańcu nie p....zastapmnie pisze:tak isię nam na m15 ORGR rysuje na edku; całkiem ładny, jeszcze prawy dołek i prawe ramię...
ruch to jest ruch a nie jakieś pitu pitu,
Kabel jest w dużo ciekawszym miejscu do L niż edek
tylko 65 pipsów do poziomu lustra wody, a 100 pipsów wyżej układ zmieni się na L
nie zgodzę się - ma momenty konsolidacji - w których sąsiadują L i S, ale jak ruszy to z kopytakarnak pisze:
Kabel jest wredniejszy od Edka pod względem generowania sygnałów - robi dużo więcej fałszywek.