pr7emo pisze:no chance to achieve 101,30
a to po tyle brales L po co na co

pr7emo pisze:no chance to achieve 101,30
chcę chociaż wyjechać na lekki plus, non stop patrzę na wykres i mała zmienność, teraz odbiło od wsparcia ale siedzą pod okrągłym 101Nowy123 pisze:pr7emo pisze:no chance to achieve 101,30
a to po tyle brales L po co na co
Kiedyś trafisz i to na 100%.Bemowo1 pisze:edek jeszze jedną ostatnią w tym cyklu falę może wyrysować
Trend jest spadkowy,karnak pisze:Kiedyś trafisz i to na 100%.Bemowo1 pisze:edek jeszze jedną ostatnią w tym cyklu falę może wyrysować
Ja próbowałem, ale to jest bez sensu - lepiej wejść w pewny trend - PO TYM JUŻ OSTATNIM DOŁKU, choć nie jest to łatwo wyłapać.
Powodzenia.
teraz myslę że trzeba rysować do górykarnak pisze:Kiedyś trafisz i to na 100%.Bemowo1 pisze:edek jeszze jedną ostatnią w tym cyklu falę może wyrysować
Ja próbowałem, ale to jest bez sensu - lepiej wejść w pewny trend - PO TYM JUŻ OSTATNIM DOŁKU, choć nie jest to łatwo wyłapać.
Powodzenia.
Co się stało?Jones pisze:teraz myslę że trzeba rysować do górykarnak pisze:Kiedyś trafisz i to na 100%.Bemowo1 pisze:edek jeszze jedną ostatnią w tym cyklu falę może wyrysować
Powodzenia.