To co Bogurodzica i jedziemy odbijać Wołyń. Weź czapkę będzie chłodno.
DayTrading: Wtorek 08.08.2023
Re: DayTrading: Wtorek 08.08.2023
"If music is dying musicians are killing it" - MP
Do SEROL .I tym się różnimy , gdyż ja nigdzie się nie wybieram.
Patrzysz i nie reagujesz czas napisać komuś że jest DEMO mitomanem. Odwagi
PANOWIE
prosze piszmy o FX dajcie juz spokoj z baxem i tak nie wygracie, wy odejdziecie a on tu dalej bedzie.
czy to wazne po co to robi wazne ze z wykresow i predykcji wynika ze da sie na tym zarobic.
piszcie o FX wykresy formacje itd..............
prosze piszmy o FX dajcie juz spokoj z baxem i tak nie wygracie, wy odejdziecie a on tu dalej bedzie.
czy to wazne po co to robi wazne ze z wykresow i predykcji wynika ze da sie na tym zarobic.
piszcie o FX wykresy formacje itd..............
Do SEROL .Przecież już dawno przyznałem Ci rację odnośnie tego mitomana , a Ty ciągle mnie obrażasz i atakujesz . (nieładnie)
Ty Baxik, ty to jednak jesteś koleś. Plują ci w twarz a ty mówisz, ze deszcz pada. Z tego wpisu jasno wynika, ze masz ski na DAXIE i będziesz grał LKI. I pokazujesz pozycję w zysku ? Po co , skoro to DEMO . Żebyś jeszcze napisał ze to DEMO to pewnie nikt by się nie przyczepił, a ty zapomniałeś zakleić górnego prawego rogu, a potem zrobiłeś edycję bo ktoś zauważył i udajesz głupiego. TY masz serio coś z głową czy jak?
Ja to się zastanawiam, jak ty ogarniasz tylu brokerów, bo jak naliczyłem to jest ich z 5 xD . ONADA TMS juz usunąłeś bo nie widzę wklejek xD
Weź serio idź, weź powiedz synowi, żeby cię do lekarza zaprowadził, może przepisze ci jakieś leki, bo ewidentnie masz jakieś braki.
Panie "teo d."
A co do udostępniania analiz, to ja poświęciłem kilka Lat na wyprawowanie sobie takiego a nie innego skila w tradingu i nie zamierzam nikomu niczego podawać na tacy, bo nikt mi nie odda tego czasu, który poświęciłem, poświęcam na analizę wykresu a gdy się pomylę to ja to wiem . Wiem ile zostawić, gdzie nie może dojść, a osoba która by weszła w pozycję, dajmy na to wtedy co ja mogła by wejść Full depo i stracić wszystko, bo idealnie wchodzi się raz na 100 zagrań a nie codziennie jak BAXIK . Nie są mi potrzebne niczyje pieniądze, bo zarabiam wystarczająco dużo, ani tez niczyje pretensje w razie czego a nie daj boże pretensje od rodziny, bo idiota zastawił dom bo myślał, ze zarobi 1lmn, bo ktoś się zna xD . Wasz hajs wasze decyzje, jak w życiu. Skoro stać was na granie na forexie, to raczej jesteście w miarę odpowiedzialni, zeby podjąć samodzielnie decyzję co do tego co kupić a co sprzedać, chodź to tego potrzebne są lata ślęczenia nad wykresem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
www.forex-nawigator.pl
Nie pisz takich pierdół chociaż dzisiaj. nikt w to nie wierzy co poszeszbaxik pisze: ↑08 sie 2023, 19:50jest ta roznica ze ciebie dalej interesuje zarabianie na fxteo d. pisze: ↑08 sie 2023, 19:46Widzę , że nic nie rozumiesz , ja jestem tylko za sobą . Od nikogo nie potrzebuję żadnych wykresów ani danych. A jezeli się wypowiadam to tylko dlatego , że nikt nie posiada Świętego Graala. A nawet gdyby mu się udało , to nie powinien się do tego przynawać. A dlaczego Sam sobie odpowiedz.
mnie naprawdejuz to muli i nie mam potrzeby
niestety nie umiem zejsc ze sceny tym bardziej ze na starosc idzie mi coraz lupiej
Do Pako . Własnie oto chodzi .
i to krotko podsumowanie tematu
medrcow juz tu tylu przezylem ze jeden lub kilku wiecej to tylko dla mnie zabawa

serol a ty jestes jak chblondi kiedys 5-10n postow w ciagu chwili
zapytaj czemu sie wyczerpał i konczy na 2ch ha ha ha
Ostatnio zmieniony 08 sie 2023, 20:03 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę