ja ciebie rozumie
i spoko mozesz wierzyc czy nie ale sporo ludzi mi dziekowalo kiedys i ostatnio tez
i nie chwalilem sie tu bo ja swoje wiem i mam polecenie słuzbowe by nie reagowac tylko robic tu swoja robote

ja ciebie rozumie
Jesteś w dziwny sposów "ZA" baxikiem. Kilka minut temu się dowiedzieliśmy - dzięki Freeway - że konto które baxik podawał za real i pokazywał wejścia to DEMO. Co o tym sądzisz ?
zapytaj tych co screny moje o mnie maja zachowane na pewno by to tu pokazali
Czyli jesteś za a nawet przeciw oraz widzisz plusy dodatnie oraz plusy ujemne. Brawo. Możesz wracać do szafy.teo d. pisze: ↑08 sie 2023, 19:46Widzę , że nic nie rozumiesz , ja jestem tylko za sobą . Od nikogo nie potrzebuję żadnych wykresów ani danych. A jezeli się wypowiadam to tylko dlatego , że nikt nie posiada Świętego Graala. A nawet gdyby mu się udało , to nie powinien się do tego przynawać. A dlaczego Sam sobie odpowiedz.
jest ta roznica ze ciebie dalej interesuje zarabianie na fxteo d. pisze: ↑08 sie 2023, 19:46Widzę , że nic nie rozumiesz , ja jestem tylko za sobą . Od nikogo nie potrzebuję żadnych wykresów ani danych. A jezeli się wypowiadam to tylko dlatego , że nikt nie posiada Świętego Graala. A nawet gdyby mu się udało , to nie powinien się do tego przynawać. A dlaczego Sam sobie odpowiedz.