Idziemy do ciebiehighend pisze:eLkę ze stycznia 2015 roku trzymam, czekam na 1.23TsunamiPL pisze:Czy ktoś trzyma edka od 1.20900 ? 5 figur plus dodatni swap.
![]()
![]()

Idziemy do ciebiehighend pisze:eLkę ze stycznia 2015 roku trzymam, czekam na 1.23TsunamiPL pisze:Czy ktoś trzyma edka od 1.20900 ? 5 figur plus dodatni swap.
![]()
![]()
TsunamiPL pisze:Idziemy do ciebiehighend pisze:eLkę ze stycznia 2015 roku trzymam, czekam na 1.23TsunamiPL pisze:Czy ktoś trzyma edka od 1.20900 ? 5 figur plus dodatni swap.
![]()
![]()
To ja już pisałem ze 2 tygodnie temu, że spadamy generalnie do dołka.CYCUU pisze:Chwila zabawy z Edkiem.... Ale może nie głupie?
Bo, tak jak dodałem do wyższego postu.CYCUU pisze:Kto się niby śmiał? ;d korekty sam rozkminiałem jak się RGR pokazał na D1, ale za dużo rozkminiania, za mało działania, aż w końcu jestem bez pozycji![]()
Jakieś wcześniejsze moje rozkminy
Czyli, że zakładałeś trend wzrostowy, jeżeli liczyłeś na taki pullback.CYCUU pisze:No zgadza się, ale żeby trejdować, najpierw trzeba przeanalizować wykres. Liczyłem na jeszcze jeden pullback w okolice 1.19, tak jak na screenie z h4, ale się nie doczekałem i polecieli beze mnie ;d
Ja się nie dziwię, tylko rozumiem wykres.CYCUU pisze:Chciałem wyczekać na lepszy moment - sprzedać drogo. A przez swoje pazerniactwo nie sprzedałem w ogóleTrend nie jest linią prostą, na forexie często korekty znoszą 70-80% swingu, także nie wiem czemu się dziwisz, że liczyłem jeszcze na cofke.