DayTrading: Wtorek 07.04.2015
Re: DayTrading: Wtorek 07.04.2015
odwracać kierunki, połowa dnia się zbliża!
sapina znowu czeka na otwarcie NY hie hie
sapina znowu czeka na otwarcie NY hie hie
ja próbuję, ale to ciężka para... czytałem jakiś czas temu ciekawą analizę z której wynikało, że tyle samo powodów jest do umocnienia CAD co do osłabienia. Chodzi trochę własnymi ścieżkami niby zależny od ropy, ale też trochę od innych walut surowcowych. Zdecydowanie trudniejszy od kabla, edka czy kangura IMO.Woolf pisze:Ktoś gra na USD/CAD?
ostania luka na sp500 na wspraciu 
-- Dodano: wt 07-04-2015, 11:40 --
ta sama akcja ahahah

-- Dodano: wt 07-04-2015, 11:40 --
ta sama akcja ahahah
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pytam, ponieważ zauważyłem że jakies lokalnne dno się uklepuje między 1,2420 / 1,2500MR. D pisze:ja próbuję, ale to ciężka para... czytałem jakiś czas temu ciekawą analizę z której wynikało, że tyle samo powodów jest do umocnienia CAD co do osłabienia. Chodzi trochę własnymi ścieżkami niby zależny od ropy, ale też trochę od innych walut surowcowych. Zdecydowanie trudniejszy od kabla, edka czy kangura IMO.Woolf pisze:Ktoś gra na USD/CAD?
Chciałem podpytać czy ktoś ma też podobne spostrzerzenia?
Ja zauważyłem coś innego - flagę.Woolf pisze:Pytam, ponieważ zauważyłem że jakies lokalnne dno się uklepuje między 1,2420 / 1,2500MR. D pisze:ja próbuję, ale to ciężka para... czytałem jakiś czas temu ciekawą analizę z której wynikało, że tyle samo powodów jest do umocnienia CAD co do osłabienia. Chodzi trochę własnymi ścieżkami niby zależny od ropy, ale też trochę od innych walut surowcowych. Zdecydowanie trudniejszy od kabla, edka czy kangura IMO.Woolf pisze:Ktoś gra na USD/CAD?
Super, czyli jak wybije dołem z flagi to mamy jeszcze okoł 300 pipsów w dół.
Jak wybicie górą to powrót pod szczyty?
Czyli trzeba poczekać na wybicie.
Jak wybicie górą to powrót pod szczyty?
Czyli trzeba poczekać na wybicie.
xPulsy sugerują buye, pod umocnienie dolara.Woolf pisze:Pytam, ponieważ zauważyłem że jakies lokalnne dno się uklepuje między 1,2420 / 1,2500
Jakoś spokojnie dzisiaj. Kablos odbił od fibosa i idzie w kierunku fibo 50 czyli według moich kresek 1,4894 na tym poziomie próbuję shorta.
Sp500 znowu shorcki bedziem brac z 2090 2100 jak dadza jak ne to poba toru pierwsz przy wczorajszych maksach