Fajna analogia. Dziękikarson pisze:Przed jutrzejszym BOJ... Historia lubi się powtarzać

Fajna analogia. Dziękikarson pisze:Przed jutrzejszym BOJ... Historia lubi się powtarzać
Boj nie ma znaczenia. Rysunek niczego nie wnosi bo to ze moze pojsc w obie strony kazdy wie. Nas interesuje twoja pozycja w kontekscie twojego systemu. Jesli jej nie masz lub jesli nie zamierzasz miec to ten rysunek jest bez sensu. Widzisz subtelna roznice?highend pisze:Znalazłem równowagę na CADJPY
proszę oto finalna wersja. To co na biało pokazane powinno się sprawdzić, a to co na zielono - po decyzji
może być PRZED FAKTEM?
wygląda na RGR na D1 jak pójdą w dół,karson pisze:Przed jutrzejszym BOJ... Historia lubi się powtarzać
przyjrzyj się jeszcze raz - jest biała kreska narysowana wedle mojej prognozy, która jasno pokazuje kierunek jaki zakładam. ROZUMIESZ?Kusus pisze:Boj nie ma znaczenia. Rysunek niczego nie wnosi bo to ze moze pojsc w obie strony kazdy wie. Nas interesuje twoja pozycja w kontekscie twojego systemu. Jesli jej nie masz lub jesli nie zamierzasz miec to ten rysunek jest bez sensu. Widzisz subtelna roznice?highend pisze:Znalazłem równowagę na CADJPY
proszę oto finalna wersja. To co na biało pokazane powinno się sprawdzić, a to co na zielono - po decyzji
może być PRZED FAKTEM?
Zazwyczaj jak ktos wrzuca projekcje to z pozycja i tego czego sie spodziewa na podstawie swojego sysa. Ty wrzuciles tylko mozliwosci jakie moga byc ale nie napisales nic o pozycji. I co? Rysunek jest na tyle dyplomatyczny ze cokolwiek by sie nie stalo bedziesz mial racje i napiszesz to mimo tego ze jestes poza rynkiem bo twoj sys nie daje ci pewnosci tego co powinenes zrobic.
Rozumiesz ?