DayTrading: Wtorek 07.04.2015
-
- Pasjonat
Re: DayTrading: Wtorek 07.04.2015
USDTRY h4 Trójkąt zasięg spory https://www.tradingview.com/x/DCdYp5fo/
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
Skoro tak twoerdzisz to nie wrzucaj tego na forum ok? Zachowaj to dla siebie. Nikt tego nie jest w stanie zrozumiec bo nie masz okreslonych zasad i tyle. A skoro mowisz ze to tylko dla ciebie to nie spamuj forum juz tym fibo. To powazny topic. I druga sprawa nie oklamuj tu nikogo. Wrzuci statament z tych wejsc w journalu albo tutaj. Skoro mowisz ze to tylko dla ciebie i nie wrzucasz wejsc na real to nie rob z nas idiotow. Albo z siebie....highend pisze:No panowie ale jesteście anty-highend
nie wiem dlaczego zarabiam na tym. No po prostu dla mnie to działa
Widocznie takie moje przeznaczenie, widocznie nie każdy to rozumie w taki sposób jak ja to rozumię.
Każdy człowiek jest inny i być może inaczej postrzega dane zjawiska.
zatem po prostu: dla każdego coś innego.
Dla mnie działa to - wam nie pasuje choć chciałem pokazać
spoko luz
Jakkolwiek nie musicie się z tego naśmiewać czy wyszydzać - to tylko świadczy o kulturze, a raczej jej braku.
Skoro mi działa to znalazłem swoją drogę i dobrze mi z tym
O którym trójkącie mówisz?simon000111 pisze:USDTRY h4 Trójkąt zasięg spory https://www.tradingview.com/x/DCdYp5fo/

Czytam od dłuższego czasu o tym rysowaniu fibo na świeczkach, przyznam, że metody nie ogarniam, bo nie wiem co od czego mam rysować, ale spróbowałem.
Para wzięta losowo, cad/jpy, więc nawet nie wiem, jak są charakterystyczne zmiany ani trendy dla tej pary.
Fibo rysowane na wykresie weekly, na świeczce z ostatniego tygodnia. 0 - to dół, 100 to jej góra. Ma dojść niby do 423, tak? Czyli do poziomu cadjpy 101,5? Ale kiedy, w tym tygodniu?
Zostawiam wykres, zobaczymy czy się sprawdzi.
Para wzięta losowo, cad/jpy, więc nawet nie wiem, jak są charakterystyczne zmiany ani trendy dla tej pary.
Fibo rysowane na wykresie weekly, na świeczce z ostatniego tygodnia. 0 - to dół, 100 to jej góra. Ma dojść niby do 423, tak? Czyli do poziomu cadjpy 101,5? Ale kiedy, w tym tygodniu?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Pasjonat
O największymWoolf pisze:O którym trójkącie mówisz?simon000111 pisze:USDTRY h4 Trójkąt zasięg spory https://www.tradingview.com/x/DCdYp5fo/

A tuta apple https://www.tradingview.com/x/P5d7yafO/
highend pisze:No panowie ale jesteście anty-highend
Widocznie takie moje przeznaczenie, widocznie nie każdy to rozumie w taki sposób jak ja to rozumię.
spoko luz
Jakkolwiek nie musicie się z tego naśmiewać czy wyszydzać - to tylko świadczy o kulturze, a raczej jej braku.
Coś w tym jest, sledzę od jakiegoś czasu Twoje wykresy i zdecydowanie mają duży potencjał. Chętnie obejrzę kolejne

W chmurach siła 

Nie rób z siebie męczennika. I nie pisz o braku kultury bo trochę przeginasz. Nie obraziłem Cię ani razu więc nie masz powodów żeby tak pisać no chyba, że brakuje argumentów. Sam się chwaliłeś, że masz super system każdego dnia wiele razy dziennie. Powiedziałeś, że pokażesz... założyłeś jurnala i nic nie pokazujesz cały czas ta sama zgrana płyta.. historyczne wykresy na których wszystko wpada. Żadnych wejść live... tylko sprzeczne kierunki i na końcu komentarz a nie mówiłem. Raz ujek 118,50 za pół godziny już 126. Za każdym razem oczywiście fibo zadziałało w dwóch kierunkach. Zaraz powiesz ruch falowy i trzeba wiedzieć co autor miał na myśli. Skoro robisz sobie z nas wszystkich tutaj jaja to czemu się dziwisz takim reakcjom ? Zapisałeś 6 stron jurnala w którym nie pokazałeś ani jednego wejścia. Wiem, że dobrze się bawisz i to najważniejszehighend pisze:No panowie ale jesteście anty-highend
spoko luz

-- Dodano: 07 kwie 2015, 18:46 --
Nie strzelaj focha ;-) jak masz coś do pokazania to pokaż wszyscy skorzystają ;-) tylko proszę Cię pokaż i nie mów już o tym, że działa bo to już wszyscy wiedzą.
-- Dodano: 07 kwie 2015, 18:48 --
A żebym był obiektywny to że trafiłeś golda powyżej 1200 to szacunek... ten ujek na 118,50 też super... szkoda że czar prysł jak pisałeś później 126,00 ale za sam fakt, że trafiłeś to bravo...
-
- Pasjonat
Sztuka polega na wybraniu odpowiedniej świeczki nie można dopasowywać świeczki do wykresu. Dla mnie to czarna magia.Mat2314 pisze:Czytam od dłuższego czasu o tym rysowaniu fibo na świeczkach, przyznam, że metody nie ogarniam, bo nie wiem co od czego mam rysować, ale spróbowałem.

NZDUSD myślałem, że to bardziej spadnie. Jak myślicie będzie jeszcze dzisiaj znaczący ruch? Spróbowałem S, ale narazie mało.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.