DayTrading: Wtorek 06.06.2017

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 07 cze 2017, 00:00

Wzrost
3
38%
Bez zmian
2
25%
Spadek
3
38%

Liczba głosów: 8

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Wtorek 06.06.2017

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

DAX ty stara...

Co ja robie źle??? 4-ta pozycja pod rząd zaraz będzie wycięta.. Po wybiciu- źle , na wsparciu- źle.. :?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Awatar użytkownika
krzychu3_1989
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krzychu3_1989 »

Świeżak44 pisze:DAX ty stara...

Co ja robie źle??? 4-ta pozycja pod rząd zaraz będzie wycięta.. Po wybiciu- źle , na wsparciu- źle.. :?
jak to co !!!!

wszystko!!!
emocje ilość używanych wskaźników, co chwile zmieniasz strategi, na silę codziennie próbujesz zajmować pozycje

dopóki tego nie opanujesz brak szans na powodzenie

:569: lepiej stracić okazje niż stracić depo

Pan Słabeusz
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Pan Słabeusz »

Jutro DAX up do poziomu 12790 pod dane .Później zwała w dół pod EBC. Dziękuję, pozdrawiam

Awatar użytkownika
F-You Money
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: F-You Money »

Tak działa Matrix, siedzisz w nim już po uszy, czekają tylko na pierwsze wpłaty. nawet sensownego pytania nie umie sie zadać. Co robisz źle pytasz? Ale z czym co robisz źle? Przecież nikt ci nie powiedział, że na wybiciach czy wsparciach się wchodzi, już na pewno zwróciłeś uwagę, iż wokół momentu wejścia w matrixie niewiele się mówi, ba co niektórzy nawet zastrzegają za w czasu, że takowego momentu nie podadzą
Ba na mądre pytanie co robisz źle, szybko znajdzie się równie mądra odpowiedź "wszystko" :p
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money

s3baa
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: s3baa »

krzychu3_1989 pisze:

jak to co !!!!

wszystko!!!
emocje ilość używanych wskaźników, co chwile zmieniasz strategi, na silę codziennie próbujesz zajmować pozycje

dopóki tego nie opanujesz brak szans na powodzenie

:569: lepiej stracić okazje niż stracić depo

Ostatnio z FX bardziej idę bardziej w kierunku codziennego życia niż samej gry. Zauważyłem ze wiedza która już mam i doświadczenie wystarczy żeby zarobić parę zł. Im bardzie mi zależy i im więcej siedzę nad wykresami tym więcej tracę. Wole mieć więcej zajęć prace bieżnie basen i grać na trochę wyższych interwałach. Nie szukam idealnych wejść ani super punktów na zamykanie pozycji wystarcza mi że łapie częściowy ruch. Każdy musi poszukać swojego sposobu na siebie wtedy może będzie coś z tego miał zamiast się meczyć

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

Żadnych wskaźników już nie używam. Wsparcia, opory wyprowadzone. Było tak:
1. 19:26 L - "Nooo, bardzo mocne jest to wsparcie. Na pewno wytrzyma. Za chwile się odbiją i polecą w kosmos" :D
2.20:04 L- "Dobra. Polcieli jednak w dół jak wariaci to teraz będzie powrót do normalnych poziomów czyli w góre."
3.20:35 L- "Dobra. Za blisko poprzednim razem ustawiłem SL, ale teraz juz lot w kosmos się odbywa. Jeszcze dziś 13k" :)
4. 21:14 - "Acha.. już wiem. 2 razy prubują, potem dołek i wywalenie oporu. Tak to działa. Czyli teraz się uda"
5. 21:35 - DAX ty stara..@$@#%. :)
NIE DA SIE. Po prostu się nie da..

-- Dodano: 06 cze 2017, 22:08 --
s3baa pisze:

Ostatnio z FX bardziej idę bardziej w kierunku codziennego życia niż samej gry. Zauważyłem ze wiedza która już mam i doświadczenie wystarczy żeby zarobić parę zł. Im bardzie mi zależy i im więcej siedzę nad wykresami tym więcej tracę. Wole mieć więcej zajęć prace bieżnie basen i grać na trochę wyższych interwałach. Nie szukam idealnych wejść ani super punktów na zamykanie pozycji wystarcza mi że łapie częściowy ruch. Każdy musi poszukać swojego sposobu na siebie wtedy może będzie coś z tego miał zamiast się meczyć
Ale musi być jakaś metoda w tym że tracimy. Dlaczego tracimy???
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Awatar użytkownika
F-You Money
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: F-You Money »

Świeżak44 pisze:Żadnych wskaźników już nie używam. Wsparcia, opory wyprowadzone. Było tak:
1. 19:26 L - "Nooo, bardzo mocne jest to wsparcie. Na pewno wytrzyma. Za chwile się odbiją i polecą w kosmos" :D
2.20:04 L- "Dobra. Polcieli jednak w dół jak wariaci to teraz będzie powrót do normalnych poziomów czyli w góre."
3.20:35 L- "Dobra. Za blisko poprzednim razem ustawiłem SL, ale teraz juz lot w kosmos się odbywa. Jeszcze dziś 13k" :)
4. 21:14 - "Acha.. już wiem. 2 razy prubują, potem dołek i wywalenie oporu. Tak to działa. Czyli teraz się uda"
5. 21:35 - DAX ty stara..@$@#%. :)
NIE DA SIE. Po prostu się nie da..
A ja ci napiszę tak, najważniejszy jest moment wejścia i tylko to się liczy, to trzeba badać, w matrixie wszyscy powiedzą, ze są długodystansowcy, zarabiają, dorabiają :wink: , dla nich nie liczy się moment wejścia, często przy tym przytaczają mądre cytaty, które posłyszeli od równie mądrych osób będących w Matrixie. Możesz im wierzyć, i że faktycznie ktoś sprezentował ci platformę MT4, abyś mógł powiedzmy dorobić, możesz tez dać wiarę, że istnieje inna rzeczywistość FX

Jest ona prosta GBP/JPY S 141,25 i jak pójdzie wyżej max 30pips w mordę, jest tylko jedna prawda i jest nią moment otwarcia pozycji.
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money

ADASKO2012
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ADASKO2012 »

Zapamiętajcie sobie raz na zawsze,że najważniejsze jest zamknięcie pozycji.

s3baa
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: s3baa »

ADASKO2012 pisze:Zapamiętajcie sobie raz na zawsze,że najważniejsze jest zamknięcie pozycji.

I zapamiętajcie ze Ci co coś tu zarabiają raczej nikomu niczego nie tłumaczą bo maja to gdzieś. Zdają sobie sprawę że każdy musi przejść swoja drogę żeby coś z tego mieć. Kto nie podoła zostanie zjedzony i nikt mu niczego nie naprostuje. Najlepiej się za to nie brać sam Fx bym nikomu z czystym sumieniem nie polecił

Awatar użytkownika
jen-yy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jen-yy »

ADASKO2012 pisze:Zapamiętajcie sobie raz na zawsze,że najważniejsze jest zamknięcie pozycji.
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"

Zablokowany