Co ja robie źle??? 4-ta pozycja pod rząd zaraz będzie wycięta.. Po wybiciu- źle , na wsparciu- źle..

jak to co !!!!Świeżak44 pisze:DAX ty stara...
Co ja robie źle??? 4-ta pozycja pod rząd zaraz będzie wycięta.. Po wybiciu- źle , na wsparciu- źle..
Tak działa Matrix, siedzisz w nim już po uszy, czekają tylko na pierwsze wpłaty. nawet sensownego pytania nie umie sie zadać. Co robisz źle pytasz? Ale z czym co robisz źle? Przecież nikt ci nie powiedział, że na wybiciach czy wsparciach się wchodzi, już na pewno zwróciłeś uwagę, iż wokół momentu wejścia w matrixie niewiele się mówi, ba co niektórzy nawet zastrzegają za w czasu, że takowego momentu nie podadząŚwieżak44 pisze:DAX ty stara...
krzychu3_1989 pisze:jak to co !!!!Świeżak44 pisze:DAX ty stara...
wszystko!!!
emocje ilość używanych wskaźników, co chwile zmieniasz strategi, na silę codziennie próbujesz zajmować pozycje
dopóki tego nie opanujesz brak szans na powodzenie
lepiej stracić okazje niż stracić depo
Ale musi być jakaś metoda w tym że tracimy. Dlaczego tracimy???s3baa pisze:
Ostatnio z FX bardziej idę bardziej w kierunku codziennego życia niż samej gry. Zauważyłem ze wiedza która już mam i doświadczenie wystarczy żeby zarobić parę zł. Im bardzie mi zależy i im więcej siedzę nad wykresami tym więcej tracę. Wole mieć więcej zajęć prace bieżnie basen i grać na trochę wyższych interwałach. Nie szukam idealnych wejść ani super punktów na zamykanie pozycji wystarcza mi że łapie częściowy ruch. Każdy musi poszukać swojego sposobu na siebie wtedy może będzie coś z tego miał zamiast się meczyć
A ja ci napiszę tak, najważniejszy jest moment wejścia i tylko to się liczy, to trzeba badać, w matrixie wszyscy powiedzą, ze są długodystansowcy, zarabiają, dorabiająŚwieżak44 pisze:Żadnych wskaźników już nie używam. Wsparcia, opory wyprowadzone. Było tak:
1. 19:26 L - "Nooo, bardzo mocne jest to wsparcie. Na pewno wytrzyma. Za chwile się odbiją i polecą w kosmos"
2.20:04 L- "Dobra. Polcieli jednak w dół jak wariaci to teraz będzie powrót do normalnych poziomów czyli w góre."
3.20:35 L- "Dobra. Za blisko poprzednim razem ustawiłem SL, ale teraz juz lot w kosmos się odbywa. Jeszcze dziś 13k"
4. 21:14 - "Acha.. już wiem. 2 razy prubują, potem dołek i wywalenie oporu. Tak to działa. Czyli teraz się uda"
5. 21:35 - DAX ty stara..@$@#%.![]()
NIE DA SIE. Po prostu się nie da..
ADASKO2012 pisze:Zapamiętajcie sobie raz na zawsze,że najważniejsze jest zamknięcie pozycji.
ADASKO2012 pisze:Zapamiętajcie sobie raz na zawsze,że najważniejsze jest zamknięcie pozycji.