DayTrading: Wtorek 06.01.2015
Re: DayTrading: Wtorek 06.01.2015
DavidFx zeby forex byłtak prosty
wizja mi sie podoba

Nauka nauka nauka....... 

- nowy joker
- Pasjonat
Czyżby koniec spadków w usa koniec korekty ?
gdyby forex chodzil tak jak na schematach bylbym juz bilionerem hehesanto pisze:DavidFx zeby forex byłtak prostywizja mi sie podoba

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
No chętnie, tylko z tego co mi się wydaję to zasięg ma 580km i czas ładowania to kilka godzin, to lipa trochę jakby się jechało w trasę i trzeba będzie robić dłuższe przerwy. Jak uda im się skrócić czas ładowania do kilku minut max 5-10min, to będzie zajebista sprawa.highend pisze:juz tak zrobilo kilkadziesiat tysiecy ludzi, a stacji tesli przybywa. Najnowsza robi wrazenie:
https://www.facebook.com/teslamotors
W Polsce do 2016 roku będzie co najmniej 7 stacji Tesli. Wszystko za free.
Znam Polaka, który mieszka w Norwegii i sobie kupił Tesle. Odebrał miesiąc temu. Przyjechał do POlski na Święta. W sumie zrobił 7000km (w miesiac) bo cały czas jeździ. Koszt "paliwa" na ten dystans wyniósł go.... 100 PLN (czasami ładował się w domu, ale większość na stacjach Tesli).
Tak więc moi mili - zarabiajcie na FX i kupujcie Tesle. Nie pożałujecie
Let the pips flow 

fakk, każdemu musze tłumaczyć:m4ki pisze: No chętnie, tylko z tego co mi się wydaję to zasięg ma 580km i czas ładowania to kilka godzin, to lipa trochę jakby się jechało w trasę i trzeba będzie robić dłuższe przerwy. Jak uda im się skrócić czas ładowania do kilku minut max 5-10min, to będzie zajebista sprawa.
zasięg 300-500km, czas ładowania na 300km to 20 minut (dwadziescia minut) na stacjach Tesli. I za darmo. Paniał? Genialne.
7000km w miesiąc nie spalajac ani grama paliwa. Nie dymiąc i nie trując. Bajka.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
juz pejsik podbijamy podbjami sp500
robisz tak ladujesz baterie w domu a w trasie jak Ci sie rozladujesz to wymieniasz baterie tak jak w telefonie hehem4ki pisze:No chętnie, tylko z tego co mi się wydaję to zasięg ma 580km i czas ładowania to kilka godzin, to lipa trochę jakby się jechało w trasę i trzeba będzie robić dłuższe przerwy. Jak uda im się skrócić czas ładowania do kilku minut max 5-10min, to będzie zajebista sprawa.highend pisze:juz tak zrobilo kilkadziesiat tysiecy ludzi, a stacji tesli przybywa. Najnowsza robi wrazenie:
https://www.facebook.com/teslamotors
W Polsce do 2016 roku będzie co najmniej 7 stacji Tesli. Wszystko za free.
Znam Polaka, który mieszka w Norwegii i sobie kupił Tesle. Odebrał miesiąc temu. Przyjechał do POlski na Święta. W sumie zrobił 7000km (w miesiac) bo cały czas jeździ. Koszt "paliwa" na ten dystans wyniósł go.... 100 PLN (czasami ładował się w domu, ale większość na stacjach Tesli).
Tak więc moi mili - zarabiajcie na FX i kupujcie Tesle. Nie pożałujecie

dlatego polecam Toyote Mirai wydala do atmosfery jedynie parę wodną, ale ma przyzwoity zasięg, bo aż 650 km, a proces napełniania zbiornika wodorem zabiera tylko 3 minuty.

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
no też mam nadzieję, SL już na zyskusanto pisze:zejdziemy w dół na EU

nigdy w życiu:DavidFx pisze: robisz tak ladujesz baterie w domu a w trasie jak Ci sie rozladujesz to wymieniasz baterie tak jak w telefonie hehe
dlatego polecam Toyote Mirai wydala do atmosfery jedynie parę wodną, ale ma przyzwoity zasięg, bo aż 650 km, a proces napełniania zbiornika wodorem zabiera tylko 3 minuty.
primo: auto na wodór to auto elektryczne (!) zamiast aku ma ogniwa wodorowe
secundo: gdzie zatankujesz wodór? kto (i za ILE) zbuduje stacje?
trio: tesla ma aku i ładowanie (szybkie) za free. Nie do pobicia.
Wodór to tylko ułuda i marketing, a wiecie czemu ludzie myślą, że auta na wodór to bajka? Bo:
- auto na wodór kojarzy się z autem na WODĘ !
- auto elektryczne kojarzy się z zabawką tudzież powolnym melexem.
W jakim ludzie są ogromnym błędzie to nie będę tłumaczył - niech każdy sam sprawdzi
sorry za off topic, ale nie mogę być obojętny jak ktoś mi wyjeżdża z wodorem (porażka świata = auta na wodór)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami