pisze o ujku bo wg mnie jeszcze falka w gore

fbo na 11295 zatrzymaaaaaaaaaaaaaaaa
zwykle jest coś takiego że długie trzymanie pozycji kiedy zamykam to wtedy idzie jak chciałemXAB pisze:przemo w zasadzie 113 no ok 112. 88 nizej nie widze nie czuje
pisze o ujku
Jak trzymasz jeszcze s ze 111,xxx to rozważ jakiegoś hedge Lpr7emo pisze:dobry początek tradingu usdjpy, ale nie wiem czy poblokować trejdy teraz czy pozwolić zyskom rosnąć
111,05TsunamiPL pisze:Jak trzymasz jeszcze s ze 111,xxx to rozważ jakiegoś hedge Lpr7emo pisze:dobry początek tradingu usdjpy, ale nie wiem czy poblokować trejdy teraz czy pozwolić zyskom rosnąć
11stki masz na myśli ?XAB pisze:pisalem ci juz chyba w piatek ze frycki kiepsko przedaPipsKong pisze:Ja się cieszę teraz że tego Daxa oddałem jednak
robili bajer z mikolajem i moze jeszcze wywala w gore z raz ale to cala ich moc
a przy tym graniu obecnym nie wolno isc za tlumem
jeszcze liczylem ze po cofce podbija w gore i wejde w s drugi raz ale tez nie wyszlo tak dlatego w srodku ja nie gram
albo dol albo gora te nizej 11tki jeszcze wg mnie to pewne jak w banku ale to moje spojrzenie
tak jak i wg mnie 1,14 powinni dzis pomacac
to może zadziałać, eDek jak zwykle może rosnąć, a potem zjechać 50-80 pipsXAB pisze:na edku z krotkiej u mnie maja malo miejsca juz bo 2 oporki sie lacza
https://iv.pl/images/49838761718063773652.png
a o dax kiedys pisalem 10850 w grze caly czas dopoki chyba 116xx nie rozwala