DayTrading: Wtorek 02.01.2018
Re: DayTrading: Wtorek 02.01.2018
najlepszego figla jakiego moglby edek splatac to poleciec stad gdzie jest na parytet 

High Leverage Overtrading 

Parytet będzie ciężko, ale lukę na 1.07xxx mógłby domknąćbyq69 pisze:najlepszego figla jakiego moglby edek splatac to poleciec stad gdzie jest na parytet

The only way is up
.... i pipsów nam zabieraćTsunamiPL pisze:Nie będzie Goldman pluł nam w twarznavik pisze:Pierwszy dzien handlu w 2018 r nawet ok . Zobaczymy co przyniosą kolejne dni.... oby nie klęske

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
-
- Fanatyk
12950 tak sobie myśle MOOXAB pisze:dax pivot na 932-936 i to samo z dolu 12818 z gory 13052XAB pisze:eur/dol
no i co wielcy wymyslili ? bo lapalem te noze na s i cos zarobilem
ale co dalej ? spadamy rosniemy czy czekamy bo w oczach mam jakis drugi klin ktory sie dopiero rysuje
co wy na to ?![]()
swiezak na czym stoisz ska czy lka ???

i wbrew to majkiemu i jego kierunku
-
- Maniak
hmm....jeden warunek świeca H1 zamknie się powyżej 12917Tomasz196407 pisze:12950 tak sobie myśle MOOXAB pisze: dax pivot na 932-936 i to samo z dolu 12818 z gory 13052
co wy na to ?![]()
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem

A możesz wytłumaczyć dlaczego nie jest? Chętnie sie dowiemKermit pisze:dla mnie nie jestunruhe pisze: Kermit, a to nie jest rgr przypadkiem ?

-
- Fanatyk
chwila ..Tolmon_Nika pisze:hmm....jeden warunek świeca H1 zamknie się powyżej 12917Tomasz196407 pisze:12950 tak sobie myśle MOOXAB pisze: dax pivot na 932-936 i to samo z dolu 12818 z gory 13052
co wy na to ?![]()
Faktycznie dużo - w ujęciu rocznym wygląda to tak:TsunamiPL pisze:Eur/usd miesięczny
Miejsca na wzrosty jest dużo.
https://www.tradingview.com/x/ZiQ9DSRS/
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
w telegraficznym skrócie bo szczegolowy by sie zeszlo troche - ja biore pod uwage tylko te rgry, ktore maja linie szyi pozioma lub wzrostowa i te orgry ktore maja linie szyi pozioma lub spadkowa. Reszta do kosza i nawet sie na nich nie skupiam niealeznie czy ktorys sie sprawdzi. Wynika to z trendu i tego ze przy takim ulozeniu szyi wybicie rgra i jednoczesnie zanegowanie trendu daje silniejszy i pewniejszy sygnal. Tego nie ma w ksiazkach tak jak i tego ze rgr jest rowniez formacja kontynuacji. Takie rzeczy wychodza z wysiadzianych "dupogodzin".Cblondyn pisze: A możesz wytłumaczyć dlaczego nie jest? Chętnie sie dowiem
-- Dodano: 02 sty 2018, 20:19 --
Poziom maksymalny na ten rok dla edka poniżej (+/- 100 pipsow dla cienia świeczki miesiecznej) I nie ludzilbym sie ze tam cena nie zareaguje i polecimy na 1.30. Ale mozna miec inne zdanie

https://www.tradingview.com/x/8CzQxcAx/
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
To mi pasuje.Kermit pisze:w telegraficznym skrócie bo szczegolowy by sie zeszlo troche - ja biore pod uwage tylko te rgry, ktore maja linie szyi pozioma lub wzrostowa i te orgry ktore maja linie szyi pozioma lub spadkowa. Reszta do kosza i nawet sie na nich nie skupiam niealeznie czy ktorys sie sprawdzi. Wynika to z trendu i tego ze przy takim ulozeniu szyi wybicie rgra i jednoczesnie zanegowanie trendu daje silniejszy i pewniejszy sygnal. Tego nie ma w ksiazkach tak jak i tego ze rgr jest rowniez formacja kontynuacji. Takie rzeczy wychodza z wysiadzianych "dupogodzin".Cblondyn pisze: A możesz wytłumaczyć dlaczego nie jest? Chętnie sie dowiem
-- Dodano: 02 sty 2018, 20:19 --
Poziom maksymalny na ten rok dla edka poniżej (+/- 100 pipsow dla cienia świeczki miesiecznej) I nie ludzilbym sie ze tam cena nie zareaguje i polecimy na 1.30. Ale mozna miec inne zdanie
https://www.tradingview.com/x/8CzQxcAx/