Blondyn , a niby po co mam rysować te kreski jak rynek ma je w dupie ?:)
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują moje subiektywne spojrzenie na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Ropa tania, myślę, że CPI będzie bardzo niska.
Generalnie wygląda na to, ze prawdziwa inflacja jest dużo wyższa niż podają poszczególne "GUSy", niemniej jednak podają nam, że jest ona bardzo niska. Wszystko dookoła drożeje np hot dogi w IKEI o 100% , banki centralne zrobiły dodruk w bilionach $, a podobno inflacji nie ma.
prawdziwej wartości na pewno nam nie podadzą
dlatego ja nawet nie patrzę na dane makro - służą mi tylko po to że "o dzisiaj CPI ( i nie ważne jakie będzie ) to może trochę pobuja lub gdzieś fajnie uderzą"
a poza tym to wszystkie waluty to śmieci
czas na handel wymienny
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Moje kreski pokazuja wyraźnie tylko jeden kierunek. W DÓŁ
no to lecimy w górę
i ciekawe co napiszesz wtedy ;]
pewnie że monitor się przewrócił i nie zauważyłeś że jest do góry nogami
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Blondyn , a niby po co mam rysować te kreski jak rynek ma je w dupie ?:)
Pips, ale przyznaj - czasem trafi się kreska, taka kreska przez duże K, taka Pani Kreska, że wówczas nie ma że boli, tzw wykres ją respektuje i nawet Ty czy ja musimy to przyznać
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44) "Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
Pips, ale przyznaj - czasem trafi się kreska, taka kreska przez duże K, taka Pani Kreska, że wówczas nie ma że boli, tzw wykres ją respektuje i nawet Ty czy ja musimy to przyznać
dla mnie to nie kreska tylko pewna odpowiednia wartość ceny
ale nie ważne bo to forum jest w 90% vATowe , więc my się tutaj nie przebijemy ;]
to już zależy od portfela inwestora i od planu inwestycyjnego