Też myślę, że po takich danych to wyjdzie wykres w górę i na edim i na kablu. I to w dłuższej perspektywie. Czas nas rozsądzi. Co do kresek - ktoś tu z forum mocno je wciąga i nie można im wierzyć do końca bo są powciągane
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Też myślę, że po takich danych to wyjdzie wykres w górę i na edim i na kablu. I to w dłuższej perspektywie. Czas nas rozsądzi. Co do kresek - ktoś tu z forum mocno je wciąga i nie można im wierzyć do końca bo są powciągane
pewnie ja i dlatego nigdy pod nie nie gram bo nigdy ich nie widzę
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
FED obniża stopy. Pewnie wkrótce ogłoszą QE 4 a edek poleci >1.30
Płyniesz Może jakieś przystanki po drodze
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
FED obniża stopy. Pewnie wkrótce ogłoszą QE 4 a edek poleci >1.30
Płyniesz Może jakieś przystanki po drodze
spokojnie, Tsunam dzisiaj jest jakiś szczęśliwy, więc nie myśli logicznie ;]
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Witam wszystkich po przerwie.
Bardzo ciekawie dzisiaj na rynku, było kilka silnych ruchów.
Na pierwszy ogień USDJPY. Patrząc z wyższego interwału, dalej mamy trend spadkowy. Cena podeszła w okolicę strefy w rejonach 108.220 - 108.410. Mamy silną reakcję podaży. Jeżeli dalej tak to będzie wyglądać, droga w dół otwarta.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Analizy nie stanowią „rekomendacji” w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z 19.10.2005 ws. informacji stanowiących rekomendacje dot. instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).