DayTrading: Wtorek 01.10.2013
Re: DayTrading: Wtorek 01.10.2013
Czy ktoś gra na ropie BRENT? Ciekaw jestem co myślicie o sytuacji na tym rynku.
wśród młodych bezrobocie Italy - 40%Nowy123 pisze:Włochy: Stopa bezrobocia (sierpień) 12,2% (prognoza 12%)
ciekaw ile jeszcze wytrzymaja na EDKU byki

Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
u/j juz zaczyna odbijac, wiec edek pewnie kwestia czasu az sie posypie, kupowac u/j 
no i przy okazji sprzedawac eda
-- Dodano: 01 paź 2013, 10:10 --
to jest straszne, trzeba ich nauczyc grać na forexie !!

no i przy okazji sprzedawac eda

-- Dodano: 01 paź 2013, 10:10 --
wrongWay pisze:wśród młodych bezrobocie Italy - 40%Nowy123 pisze:Włochy: Stopa bezrobocia (sierpień) 12,2% (prognoza 12%)
to jest straszne, trzeba ich nauczyc grać na forexie !!

-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową 

do godz. 11 edek pewnie się osunie do 1.355 a po danych będzie próbował przebić, (chyba że będą dobre dane ale wnioskując po niemieckich to nie wydaje mi się)
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
wrongWay pisze:wśród młodych bezrobocie Italy - 40%Nowy123 pisze:Włochy: Stopa bezrobocia (sierpień) 12,2% (prognoza 12%)
ja pisalem ze WLOCHY beda zapalnikiem co do UE pomijajac Ukraine Slowenie czy Hiszpanie Grecje
Brenta gra Boczek ale dzisiaj go jeszcze nie było, zobacz dwa czy trzy dni wczesniej jakas analize dawal...Martinez pisze:Czy ktoś gra na ropie BRENT? Ciekaw jestem co myślicie o sytuacji na tym rynku.
Chyba że mi się pomyliło i on gra Crude'a

-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową 

jakby lekarz leczył strefę Euro to by powiedział,
ma pan raka (włochy) guza mózgu(niemcy) i parę innych ciekawych syfów (słowenia, hiszpania, portugalia)
ma pan raka (włochy) guza mózgu(niemcy) i parę innych ciekawych syfów (słowenia, hiszpania, portugalia)
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
ale wyjdzie TUSK i opowie bajeczke o wyjsciu z kryzsu i pare politykow z UE podbniemolmomas pisze:jakby lekarz leczył strefę Euro to by powiedział,

-- Dodano: wt 01-10-2013, 10:18 --
a ze papier jest drukowany to jeszcze nie ma malego armagedony na gieldach ale to powinno byc juz nie dlugo
-- Dodano: wt 01-10-2013, 10:26 --
UJ odbilo od wsparcia lecz jak SP500 bedzie spadac to za duzo nie narobia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Panowie, szybkie pytanie - szybka odpowiedź, jeśli możecie. Mamy shutdown - i generalnie ma nie być publikacji makro z USA - czy piątkowe figury Payrolle będą w końcu czy nie, bo mi na Bloomie pokazuje, że będą a trąbią, że nie będą... Jak to jest?
molmomas pisze:jakby lekarz leczył strefę Euro to by powiedział,
Molmomas masz mistrza chłopie, posikałem się ze śmiechu!!