DayTrading: Wtorek 01.10.2013
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Wtorek 01.10.2013
poczekaj cierpliwie bo to tylko hipoteza a nie stwierdzenie faktu... na H1Martinez pisze:Na jakim interwale?atlanticos pisze:jak reszta PMI pójdzie tropem Hiszpanii to do 10:00 mamy na edku objecie bessy

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- ForexTig3r
- Maniak
m10, ale może być i m5 i m15
Ostatnio zmieniony 01 paź 2013, 09:26 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Narazie jeszcze daleka droga do tego.atlanticos pisze:poczekaj cierpliwie bo to tylko hipoteza a nie stwierdzenie faktu... na H1Martinez pisze:Na jakim interwale?atlanticos pisze:jak reszta PMI pójdzie tropem Hiszpanii to do 10:00 mamy na edku objecie bessy
hm, PMI na horyzoncie, nie wydaje mi się, żebyśmy tak skorygowali....yareck1 pisze:no i tak jak pisalem, teraz Ed S cel 1.3450 jako fala 4, analogicznie L na u/j cel 99.15 moze
dla kolegi, xauusd h4,
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
pedro pisze:hm, PMI na horyzoncie, nie wydaje mi się, żebyśmy tak skorygowali....yareck1 pisze:no i tak jak pisalem, teraz Ed S cel 1.3450 jako fala 4, analogicznie L na u/j cel 99.15 moze
dla kolegi, xauusd h4,
to tylko moja analiza, może być całkiem inaczej

-- Dodano: 01 paź 2013, 09:29 --
ForexTig3r pisze:m10, ale może być i m5 i m15
z m5 ale nie mam czegoś takiego

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 01 paź 2013, 09:33 przez yareck1, łącznie zmieniany 1 raz.
-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową 

spokojnie GOLDMAN pompuje dalej EDKA nie patrzy na dane z UE
ale do czasu
)
teraz nastepne dane
ale do czasu

teraz nastepne dane
sureyareck1 pisze:pedro pisze:hm, PMI na horyzoncie, nie wydaje mi się, żebyśmy tak skorygowali....yareck1 pisze:no i tak jak pisalem, teraz Ed S cel 1.3450 jako fala 4, analogicznie L na u/j cel 99.15 moze
dla kolegi, xauusd h4,
to tylko moja analiza, może być całkiem inaczej![]()

Jutro też jest dzień.
kabel - ostatnie 5 odczytów było powyżej prognoz - czy tutaj nie bedzie za chwile sprzedaży faktów ?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
szczeze na to licze ze to bedzie flaszywka z LTCiapul pisze:kabel - ostatnie 5 odczytów było powyżej prognoz - czy tutaj nie bedzie za chwile sprzedaży faktów ?
przy 16110 - 20 mnie wywlili z SL