dolary bp
skoro wzrosty to czyscimy teren
lki na dax , us30 i nasdaq najgorsza ale jest
DayTrading: Wtorek 01.09.2020
Re: DayTrading: Wtorek 01.09.2020
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Oooo OB weszło... co za nowość.... Nudy, w ciągu 12 lat nie spotkałem się by jeden sygnał zadziałał tyle razy z rzędu. Woow. No ale co z tego 
Tymczasem czas powoli gasić USDCHF i zastanawiam się gdzie ustawić TP na EURNZD bo jest tam ładny rgr na h1, gra ktoś?

Tymczasem czas powoli gasić USDCHF i zastanawiam się gdzie ustawić TP na EURNZD bo jest tam ładny rgr na h1, gra ktoś?
robota
pora odpoczac i odpuscic sobie mrzonki o wielkich spadkach
gram na 1/3 gwizdka i mam gdzies racjonalizm i logike
tylko OKAZJE
UDANYCH ZYSKOW we wrzesniu bo ja w sierpniu natluklem tyle pipsow ze az mi sie wierzyc nie chce ,ale pookazywalem wiekszosc ciezkiego tyrznia do dzis
trzymcie sie ramy
to mam to trzymam i w tym kierunku gram
https://iv.pl/image/pozycje.GtaTxOp
jakby mial mi to wsio ten wielki spadek wywalic to sl na zero na dzis i paaaaaaaaaaap
znajac techniki miszczow pejsiakow to zrobili wał na edku na 1,2
to teraz walek w druga manke /tak powinni zrobic/
1lka na dax czyli po 1lce na 3 pozycjach
nasdaq tez spuscilem i bp
bo cos nie czuje blusa
na systemiku mam 2lki na dax czyli 2 ktr czyli nic
pora odpoczac i odpuscic sobie mrzonki o wielkich spadkach

gram na 1/3 gwizdka i mam gdzies racjonalizm i logike
tylko OKAZJE

UDANYCH ZYSKOW we wrzesniu bo ja w sierpniu natluklem tyle pipsow ze az mi sie wierzyc nie chce ,ale pookazywalem wiekszosc ciezkiego tyrznia do dzis
trzymcie sie ramy

to mam to trzymam i w tym kierunku gram
https://iv.pl/image/pozycje.GtaTxOp
jakby mial mi to wsio ten wielki spadek wywalic to sl na zero na dzis i paaaaaaaaaaap
znajac techniki miszczow pejsiakow to zrobili wał na edku na 1,2
to teraz walek w druga manke /tak powinni zrobic/

1lka na dax czyli po 1lce na 3 pozycjach
nasdaq tez spuscilem i bp
bo cos nie czuje blusa
na systemiku mam 2lki na dax czyli 2 ktr czyli nic
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
EURNZD zamknięte.
USDCHF short.
NAsdaqa trzymam ale to fusy fusów. Może jakaś konsola na Daily. Tylko Dow ma ciągle luke do domkniecia a jednoczesne osłabianie się dolka i indeksów chyba nie pójdzie w parze. Nasdaq ma jeszcze 4h na czary mary.
Jest górna banda w sumie. Brakuje kilku mocnych m5 spadkowych z rzędu, a takie pojedyncze to tylko wycinka.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Brakuje mi Twoich XAB przemyśleń co do WTI. Potrzbuje potwierdzeń lub negacji moich pomysłów na grę. Dlaczego przestałeś się intersować ropką?
Już wiem jak nabić 60 postów w kilka dni...trzeba sobie samemu odpisywaćN T pisze: ↑01 wrz 2020, 17:51EURNZD zamknięte.
USDCHF short.
NAsdaqa trzymam ale to fusy fusów. Może jakaś konsola na Daily. Tylko Dow ma ciągle luke do domkniecia a jednoczesne osłabianie się dolka i indeksów chyba nie pójdzie w parze. Nasdaq ma jeszcze 4h na czary mary.
Jest górna banda w sumie. Brakuje kilku mocnych m5 spadkowych z rzędu, a takie pojedyncze to tylko wycinka.

edek dziś bardzo ładna reakcja na zwierzaka i strefe oporu. Obecnie mozliwa korekta. Jutro spodziewam sie dokonczenia realizacji zwierzaka - fajnie byloby odnowic S w okolicah 1.1955-1.1960
minimum pierwsza niebieska strefa, maksimum druga. Patrzac na index dolara to raczej pierwsza
https://www.tradingview.com/x/LPOwCEQU/
doczekam sie przynajmniej retestu 12k na uj100 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek