miałem na myśli ten ruch korekcyjny z ranaTomasz196407 pisze:Tak 1.2 bliżej niż tu sugerowane spadkipr7emo pisze:wielki eDuardo podtrzyma kierunek?
IMO
-- Dodano: 01 sie 2017, 07:50 --
belon pisze:...

miałem na myśli ten ruch korekcyjny z ranaTomasz196407 pisze:Tak 1.2 bliżej niż tu sugerowane spadkipr7emo pisze:wielki eDuardo podtrzyma kierunek?
IMO
-- Dodano: 01 sie 2017, 07:50 --
belon pisze:...
Rozumie, b krótkoterminowo,pr7emo pisze:Tomasz196407 pisze:pr7emo pisze:wielki eDuardo podtrzyma kierunek?
miałem na myśli ten ruch korekcyjny z rana![]()
TsunamiPL pisze:Podstawa teraz to nie nadziać się na korektę na $ i nie zostać z L, tylko jak się zacznie korekta to siedzieć w s
Odpalić takiego samograja s na edku, codziennie swap wpada, edek spada i przyjemnie się zarabia bez stresuTomasz196407 pisze:Dane PMI poszły wszystkie prawie,
teraz gbp,
nic szczególnego w zajęciu pozycji na średni termin z takim sl albo bez Tsunami,
tylko PO CO?
Nie chce rzeczy oczywistych wrzucać i żeby Dadas pisał że to są bazgroły,TsunamiPL pisze:Odpalić takiego samograja s na edku, codziennie swap wpada, edek spada i przyjemnie się zarabia bez stresuTomasz196407 pisze:Dane PMI poszły wszystkie prawie,
teraz gbp,
nic szczególnego w zajęciu pozycji na średni termin z takim sl albo bez Tsunami,
tylko PO CO?![]()
Jak spadnie dużo to zamykamy.
Jasne, nie ma sprawy.Tomasz196407 pisze:Nie chce rzeczy oczywistych wrzucać i żeby Dadas pisał że to są bazgroły,TsunamiPL pisze:Odpalić takiego samograja s na edku, codziennie swap wpada, edek spada i przyjemnie się zarabia bez stresuTomasz196407 pisze:Dane PMI poszły wszystkie prawie,
teraz gbp,
tylko PO CO?![]()
Jak spadnie dużo to zamykamy.
pozwolisz więc że wrzuce ci na priv,
jak uznasz że to jest fajnie teraz zająć tak jak sugerowałeś to napisz tu że jestem - .....
a jak nie to wg AT i innych reguł przyznaj racje