DayTrading: Środa 7.11.2012
Re: DayTrading: Środa 7.11.2012
SP500 poglebili dolki ostatnie 1400 teraz beda bronic zobaczymy
a Edka tez broni jak widac
a Edka tez broni jak widac
eurusd
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
dokladnie byle by p odobrej stronie byc jazda na USD /PLN cudnaNowy123 pisze:menago pisze:zmiennosc jeszcze raz zmiennos wazne by bylo pod co grac na tym sie zarabia byle by byc po dobrej stronie
co do EUR pamietaj ze słabe EURO to dla UE lepiej i gospodarek - mala wojna walutowa tez ma tu miejsce jak i Chiny czy Japonia tez walcza
to wiem...................jak dla wszystkich export jest wazny.....a ..uj tam tradujemy dalej

byles ja od rane jestem,mniejszy target od mojej prognozy,ale 1100pipsow zwiniete,teraz juz wylaczam nie czekam na 32990,tylko czekam na bomke i jade na dolek...tym bardziej ze wykupiony ryneczek,a jak jeszcze dedek podskoczy torszku ,to i na zjezdzie mozna zarobic
byles ja od rane jestem,mniejszy target od mojej prognozy,ale 1100pipsow zwiniete,teraz juz wylaczam nie czekam na 32990,tylko czekam na bomke i jade na dolek...tym bardziej ze wykupiony ryneczek,a jak jeszcze dedek podskoczy torszku ,to i na zjezdzie mozna zarobic[/quote]menago pisze:dokladnie byle by p odobrej stronie byc jazda na USD /PLN cudnaNowy123 pisze:menago pisze:zmiennosc jeszcze raz zmiennos wazne by bylo pod co grac na tym sie zarabia byle by byc po dobrej stronie
co do EUR pamietaj ze słabe EURO to dla UE lepiej i gospodarek - mala wojna walutowa tez ma tu miejsce jak i Chiny czy Japonia tez walcza
to wiem...................jak dla wszystkich export jest wazny.....a ..uj tam tradujemy dalej
tak juz zamknalem bo mi z edkiem walcz za bardzo podejrzanie go trzymaja i bronia jak by byli przkonani ze \SP500 wybroni 1400 pozniej pojdzie Grecja

byles ja od rane jestem,mniejszy target od mojej prognozy,ale 1100pipsow zwiniete,teraz juz wylaczam nie czekam na 32990,tylko czekam na bomke i jade na dolek...tym bardziej ze wykupiony ryneczek,a jak jeszcze dedek podskoczy torszku ,to i na zjezdzie mozna zarobic[/quote]
tak juz zamknalem bo mi z edkiem walcz za bardzo podejrzanie go trzymaja i bronia jak by byli przkonani ze \SP500 wybroni 1400 pozniej pojdzie Grecja
p o23 00 i 20 30 temat klifu czort ich wie[/quote]
fakt,jak bedzie bomka,to smialo mozna wchodzic ,bo walczy z poziomem fibo 38,2 od spadkow calosci,a ze te obizki byly w cenie,to pewnie teraz te up ,to tylko spekulacja,takze jak sie zamknie 4h pod poziomem to i pare pipsow na dol ,mozna wziac

fakt,jak bedzie bomka,to smialo mozna wchodzic ,bo walczy z poziomem fibo 38,2 od spadkow calosci,a ze te obizki byly w cenie,to pewnie teraz te up ,to tylko spekulacja,takze jak sie zamknie 4h pod poziomem to i pare pipsow na dol ,mozna wziac
- zastapmnie
- Pasjonat
na indeksach "wielka euforia" po wygranej Obamy, s&p już poniżej 1400
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
menago masz może jakiś translator do swoich postów? dobrze, że chociaż czasem przecinki wstawiasz... bo wyglada, to jak ciągnący się makaron z dupymenago pisze:fakt,jak bedzie bomka,to smialo mozna wchodzic ,bo walczy z poziomem fibo 38,2 od spadkow calosci,a ze te obizki byly w cenie,to pewnie teraz te up ,to tylko spekulacja,takze jak sie zamknie 4h pod poziomem to i pare pipsow na dol ,mozna wziactak juz zamknalem bo mi z edkiem walcz za bardzo podejrzanie go trzymaja i bronia jak by byli przkonani ze \SP500 wybroni 1400 pozniej pojdzie Grecjabyles ja od rane jestem,mniejszy target od mojej prognozy,ale 1100pipsow zwiniete,teraz juz wylaczam nie czekam na 32990,tylko czekam na bomke i jade na dolek...tym bardziej ze wykupiony ryneczek,a jak jeszcze dedek podskoczy torszku ,to i na zjezdzie mozna zarobicp o23 00 i 20 30 temat klifu czort ich wie
Ostatnio zmieniony 07 lis 2012, 17:01 przez pentional, łącznie zmieniany 2 razy.
- richard.cali
- Pasjonat
teraz niech przejdzie dołem, już wystarczy tej walki 

"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

menago masz może jakiś translator do swoich postów? dobrze, że chociaż czasem przecinki wstawiasz... bo wyglada, to jak ciągnący się makaron z dupy[/quote]
niestety,a czego nie rozumiesz???????????to pytaj na priv
niestety,a czego nie rozumiesz???????????to pytaj na priv
W pon pisałem że muszą wrócić po 2740 no i wrócili.Ni ma ch.. w mieście.