DayTrading: Środa 7.11.2012

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 07 lis 2012, 23:53

Wzrost
34
50%
Bez zmian
4
6%
Spadek
30
44%

Liczba głosów: 68

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Środa 7.11.2012

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

menago pisze:
Nowy123 pisze:
menago pisze:a nie macie wrazenia,ze to tylko zagrywki stosowane,by ktos mogl zarobic??????????????
co z tego ze jest spowolnienie ,jest ale za dwa lata nie bedzie,poza tym euro nie jest drukowane,dolar i owszem,czyli na sete jest w stosunku do euro przewartosciowany,tylko ze rynki chca zarabiac i opieraja sie na chu...wie czym
a co sie stanie z dolarem jak im ani chiny ani japonia nie zroluje usa pozyczek,?????????????????
na zmienności sie zarabia ?? tak czy nie za 2 lata to moze byc koniec swiata :) dolar jest waluta jednego panstwa i rezerwowa teraz czekaja ich ciecia i obnizenie zadluzenia wiec sie powinien umacniac w UE masz kryzs Grecja Hiszpanie itd

RISK OFF i bezpieczne aktywa
ok,tylko ze co sie stanie jak grecja opusci strefe euro??????????
rynek rzadzi sie swoimi prawami,jezeli cos nie przynosi zyskow ,to musi upasc,grecja wyjdzie ze strefy wroci do drahmy i
i euro przeboleje straty kikuset miliardow i leci dalej bez ogonka grecji,wkoncu odrobi straty i juz,a pusty pieniadz to wielka inflacja,a jankesi maja ich od zajebania,a jeszcze drukuja,....
socjalizm juz nie jednego zjad,jak kiedys powiedzial Balcerowicz
p.s
to teraz lecimy pod AT,miejsce o ktorym pisalem w poniedzialek okolice 2750,zostalo zaliczone dzisiaj ,fibo ma to do siebie ze cena musi dojsc tam ,gdzie moze sie odbic badz leciec dalej,bo jak wystartuje z pustego poziomy,to tylko falszywe wybicie

zmiennosc jeszcze raz zmiennos wazne by bylo pod co grac na tym sie zarabia byle by byc po dobrej stronie

co do EUR pamietaj ze słabe EURO to dla UE lepiej i gospodarek - mala wojna walutowa tez ma tu miejsce jak i Chiny czy Japonia tez walcza :)

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Na edku mam wrazenie ze ktos mocno broni poziomow

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

opcja pod jakies podbicie to glosowanie grecji i moze ta wypowiedz o klifie fiskalnym o 20 30 :)

Awatar użytkownika
richard.cali
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: richard.cali »

Nowy123 pisze:Na edku mam wrazenie ze ktos mocno broni poziomow
Obama...chce wciągnąć wiecej elek do gry a potem ich rzucić na pożarcie swojemu psu...
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga :)
2013- Team Zeussa :)

Awatar użytkownika
zastapmnie
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zastapmnie »

czyli to było wrażenie, a nie podgląd wolumenu?
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

zastapmnie pisze:
volumen u mnie tez

zeuss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zeuss »

zastapmnie pisze:
Obrazek
ty modęrator, mogłbyś nie usuwać z partyzanta wartościowych postów o wpływie wilgotności na bawełnę ??

menago
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: menago »

zmiennosc jeszcze raz zmiennos wazne by bylo pod co grac na tym sie zarabia byle by byc po dobrej stronie

co do EUR pamietaj ze słabe EURO to dla UE lepiej i gospodarek - mala wojna walutowa tez ma tu miejsce jak i Chiny czy Japonia tez walcza :)[/quote]

to wiem...................jak dla wszystkich export jest wazny.....a ..uj tam tradujemy dalej

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

menago pisze:zmiennosc jeszcze raz zmiennos wazne by bylo pod co grac na tym sie zarabia byle by byc po dobrej stronie

co do EUR pamietaj ze słabe EURO to dla UE lepiej i gospodarek - mala wojna walutowa tez ma tu miejsce jak i Chiny czy Japonia tez walcza :)

to wiem...................jak dla wszystkich export jest wazny.....a ..uj tam tradujemy dalej[/quote]

dokladnie byle by p odobrej stronie byc jazda na USD /PLN cudna :)

Awatar użytkownika
zastapmnie
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zastapmnie »

no i za pół godziny h4 się skończy, a młotka jak nie było, tak nie ma
przestawiam się na projekcję innych prowzrostowych formacji: gwiazdy porannej, objęcia hossy, albo może przenikania...
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...

Zablokowany